ilta merenrannalla

Minun ja ystäväni Aneten Mallorcan matkalla kuvailin tätä kaunokaista merenrannalla... Otimme nämä kuvat noin viidessä minuutissa, mutta olisin voinut kuvata häntä vaikka koko päivän.
Kyseisenä iltana kävelimme pitkin Cala Bonan rantoja ja jos joku on sinne päin matkustamassa, niin siellä on kyllä hurjan kauniit rannat. En kuitenkaan lähtisi kyseiseen paikkaan välttämättä auringonottolomalle, sillä Cala Bonan (tai olikohan se alue jo Cala Milloria) sellaista laitettua hiekkarantaviivaa oli tietääkseni noin kilometrin verran ja se oli aivan, aivan täynnä turisteja. Kauniit, upeat rannat, en mene kieltämään, mutta kun menimme kyseiselle rannalle ottamaan aurinkoa, sai oikeasti miettiä ja kävellä ympyrää, että mihin kohtaan sitä edes mahtuu. Jos menen auringonottolomalle tärkeänä kriteerinä on minulle se, ettei ranta ei ole aivan tupaten täynnä porukkaa. Tottakai siihen pahimpaan turistiaikaan rannat ovat usein ihan täynnä, mutta esimerkiksi Alanyassa olemme joskus ottaneet paikallisbussin ja hurauttaneet rantaviivaa muutamia kilometrejä kauemmaksi, joissa ei ollut ristin sieluakaan. Siellä saimme olla ihan kaikessa rauhassa. Eikä minua tietenkään haittaa, vaikka rannalla olisikin porukkaa, mutta Cala Bonan rannoilla oli oikeasti kauhea tungos ja se oli jo vähän ahdistavaa. Heh kuulostaa varmaan siltä, että rakastan auringon palvomista ja rannalla makaamista.. Minulle se rusketus ei ole mitenkään tärkeimpien listalla (eikä lähellekään) vaan se, että pääsen lämpöön, aurinkoon ja merenrannalle nauttimaan upeista maisemista, sekä hyvistä, mielenkiintoisista kirjoista.
Cala Bona rannat , Cala Bona merenranta , Cala Bona kuvia , Cala Millor kuvia , Cala Bona lomakuvia , Cala Millor lomakuvia , Mallorca kuvia , Mallorca loma , Lomalla Cala Bonassa , Turkki Alanya loma , Alanya loma

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Ruusu
,
Moi! Postaileeko Anette enää? 😊
merenhelmi,
Anette palaa varmasti blogin pariin! 😊
merenhelmi.indiedays.com