Iltalenkkeilyä ja päivän kuulumisia

Heips! Tänään oli tarkoitus postailla vaikka mitä, mutta pääsinkin päiväksi töihin, oli mukavaa! :) Nyt väsyttää, joten lähden sänkyyn lukemaan jotain hyvää kirjaa. Äidilläni on aika paljon mielenkiintoisia kirjoja, täytyisi alkaa niitä vähän lueskeleen. Kauneus ja terveyskirjat ovat nimittäin mukavaa luettavaa (saa uusia vinkkejä ja ideoita) olenkin alkanut taas uudestaan miettimään sitä kosmetologin koulutusta.. Olisin niin innoissani varmasti sellaisen aiheen opiskelemisesta, mistä olen oikeasti kiinnostunut. No onneksi siihen on aikaa kun täytyy päättää mihin kouluun menee. (Tai hakee.. :D)


Kun pääsin kotiin lähdin Paavon kanssa kävelemään pienen lenkin. Ja olin tänään niin laiska, etten jaksanut vaihtaa ulkoiluhousuja, vaan reippailin farkut jalassa, ei hyvä..Pari kuvaa lenkiltä..
Kauniita unia<3 Huomenna paikkaan tämän päivän blogihiljaisuutta ja teen paljon juttuja! Toteutan ehkä yhden kivan toiveenkin! ;)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
ohoo, onpas siellä kovin talvisen näköstä vielä! Täällä Turussa onneks keväiseltä näyttää jo! 😊 Hyvää kevään odottelua, blogisi on ihanan hyväntuulinen! 😊