Iltapäivä...

Moikka!

Päivittelen tässä pika pikaa kun pitäis mennä tekemään yhtä äikän aikajanaa. :) Mun on ihan pakko nyt kirjoittaa sellaisille anonyymeille, joiden ilkeitä (ja aivan aiheettomia) kommentteja lueskelin äsken kommenttiboxista kun tulin kotiin, että kysymykseni vain, mihin oikeasti pyritte niillä. Jos ajattelette ja mielessä toivotte, että loukkaannut ilkeistä kommenteista, niin en valitettavasti. Blogin alkuajoilla kun lueskelin loukkaavia kommentteja, tulin oikeasti surulliseksi ja ihmettelin suuresti, miksi ihmiset tekevät niin. Nyt ymmärrän, että ne vain kuuluvat osana tähän blogimaailmaan.

Mulla menee tähän blogiin päivästä riippuen 1-5 tuntia, keskimäärin 2-3 tuntia joka päivä, joten toivoisin, että jos blogini ei miellytä kunnioittaisitte edes sen verran tätä harrastusta, että jättäisitte ne ilkeydet omiksi ajatuksiksi. Eikö vain! :)

Nyt syömään!! <3 Sori tällainen tilitys ja aivan mahtavaa päivää kaikille ihanille lukijoilleni. <3

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merryhey,
Dissaus on arkipäivää! Kannattaa poimia vaan helmet 😊
www.blogger.com/profile/045448602584645296
Anonyymi
,
miks et kestä yhtää kritiikkii?!? oot aina heti poistamassa kommentteja 😃 ei niistä kommenteista tarvii välittää! senkus vaan kommentoit vaikka hymynaaman niille! 😃
merenhelmi,
Nyt täytyy kyllä sanoa, etten ymmärtänyt kommenttiasi. Jos en kestäisi kritiikkiä, luuletko, että tässä kirjoittaisin vielä blogia? 😃 😊 Jos ne ilkeät kommentit oikeasti loukkaisivat minua, olisin varmasti lopettanut tämän jo aikapäiviä sitten.

Sanompa nyt sinullekin tämän seuraavan asian.. 😊 Nimittäin minkä takia haluaisit, että julkaisen minulle kaikki lähetetyt kommentit? Julkaisen ne kommentit tai en, näen jokatapauksessa kaikki viestit, mitä minulle on lähetetty. Niissä ei useinkaan (oikeastaan koskaan) ole mitään opettavaista tai niin tärkeää, että kaikkien muidenkin pitäisi nähdä ne kommentit. Vai mitä mieltä itse olet? 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Kiitos, tosi kauniisti sanottu. 😊 <3 Niimpä, niinhän se täytyy tehdäkin. <3 Kiitos vielä, piristit kyllä iltaani. 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Moikka 😊
Kiitokset kommentistasi. Niimpä, ja ne sellaiset kommentit tulevat aluksi tosi yllätyksenä. Ei jotenkin uskoisi, että miten ihmiset käyttäytyvät, ja ainakin itse yllätyin siitä, miten jotkut voivat kirjoittaa toiselle niin, niinkuin jotkut ovat kirjoittaneet. Eikö heillä ala omatunto kolkuttamaan.
Niimpä, noin olen itsekin sen asian ajatellut, että ne kommentit kertovat siitä henkilöstä itsestään, joka viitsii sellaisia kommentteja laittaa.
Kiitokset 😊 Samoin sinulle. 😊 <3
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
tää on niin hauskaa lukee kaikkien blogeista tätä et kuinka nyt on anonyymit taas haukkunu 😃 mut se pitää ottaa huomioon kun alkaa tekemään blogia et sen nyt tietää jo etukäteen et sellasta haukkumista on tiedossa. se pitää vaan kestää. ei kaikki miellytä kaikkia.
merenhelmi,
Tuntuu, että niin monissa blogiss on sama juttu. :/ Niimpä, niinhän se menee. Mutta oon myös sitä mieltä, että jos minua ei jonkun blogi miellytä, niin en mä ainakaan jaksa edes vaivautua klikkaamaan itseäni kyseiselle sivustolle tai alkaa laittamaan kommenttia. En tiedä, miten jotkut jaksavat ryhtyä siihen.

Mukavaa päivää sinulle. 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Kirppu
,
Kyllähän se tiedetään että maailma on pullollaan idiootteja, ja juurikin sellaiset ihmiset tykkää kommentoida kaikkea shittiä muiden blogeihin tuottaakseen mielipahaa, koska ne itse saa siitä mielihyvää. 😊 Ja niiden mielestä aina vaan parempi jos pääsee lukemaan muiden kirjoittamia ilkeitä kommentteja. Hyvä vaan että sellaiset ilkeät kommentit pysyy poissa näkyvistä. Ja hyvä ettei ne kommentit vaikuta suhun!
Magdaleena,
Ja lisäksi oikean kritiikin ja epäkohteliaan haukkumisen välillä on ero, jota nämä kommentoijat eivät tunnu useinkaan tunnistavan ja tulevat sitten rähisemään, kuinka ei kestä "rankempaa" kritiikkiä. Ja huvittavaa kun anonyymeilla on viime aikoina ollut ihan selkeä buumi, että kukaan bloggaaja ei kuulemma kestä kritiikkiä. Levyn vaihto voisi olla jo ajankohtaista 😃
www.blogger.com/profile/030367003703375596