Iltapäivän asukuvaa!

Heippa!<3 Ulkona alkaa olla jo aika viileetä (ainakin minulle :D) niin ollaan siskon kans mietitty, että aletaan vähän enemmän kuvaileen sisätiloissa asuja. Ja teidän toiveiden mukaisesti: Tästä lähtien aina kun mun laittamia kuvia klikkaa, ne avautuvat paljon suurempina! :)

Olen monilla muotibloggareilla nähnyt tämän tyyppisiä kenkiä ja tajusin itsekin kuinka kivan näköiset ne voivat asun kanssa olla! :) 

Kivaa keskiviikkoa ja tsemppiä kaikille koulujuttujen ja työjuttujen pariin! Mä oon nyt jo toista viikkoa koulusta pois sen työkoulutuksen takia ja yleensä illalla ei oikein enää jaksais pitkän päivän jälkeen alkaa kauheesti tekemään koulujuttuja. Joten voin myöntää, että tosi jäljessä olen tällä hetkellä koulujutuissa :D Pitäis alkaa vaan urakoimaan niitä.. Teen nyt aika paljon kursseja nimittäin itsenäisesti :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Minna,
Ihanat saappaat ja Guessin laukku - sopii hyvin yhteen.
www.blogger.com/profile/064873301008244579
Anonyymi
,
voisitko tehdä esittelyn sun talosta?
someone,
ihanat kengät 😊 tommoset ois just passelit!

http://my-tbdt.blogspot.com/
www.blogger.com/profile/072718717996567285
merenhelmi,
Minna:
Kiitos 😊 oli tosi iloista huomata, että olitte laittaneet kommentteja 😊<3 kiitos vielä!:)

Anonyymi:
Asun vielä kotona 😊 Mutta voin tehdä jossain vaiheessa juu. Itseasiassa olen jo kerran tehnytkin sellaisen postauksen, missä on kuvia meidän kodista, löydät sen täältä:

http://veeramerenhelmi.blogspot.com/2010/12/koti.html

someone:
Voi kiitos 😊 jeps 😊 tollaset kuiteski aika yksinkertaiset ja käy hyvin arkeen ku ei oo kauheesti korkoa. Oikein mukavaa iltaa! 😊<3
www.blogger.com/profile/015246971550904167