iltapäivätee Selfridgessä

Noniin! Ensimmäinen postaus liittyen tiistain ohjelmaan, jolloin meillä oli Netflixin järjestämää ohjelmaa aamusta iltaan. Iltapäivällä suunnattiin kaikki yhdessä Selfridge-tavarataloon yläkerrassa sijaitsevaan kahvilaan. Leivokset olivat niin herkullisia ja upean näköisiä! Tytöt kilistivät vielä shampanjalasit päivän ja loman kunniaksi ja juteltavaa riitti. Nyt kun istun tässä todella väsyneenä matkustamisen ja valvotun yön takia (yö meni lentokentällä lentoa odotellessa) en voi kuin huokailla näiden kuvien perään. Oli niin rentouttavaa istuskella muiden bloggareiden ja Netflixin tiimin kanssa, jutella, nauttia kahvia yksi jos toinenkin kuppi ja maistella erilaisia, niin suolaisia kuin makeitakin leivoksia. Kyseinen paikka sijaitsi ihan yläkerrassa ja näkymät ikkunasta olivat kaiken päälle tosi kauniit. Näiden eväiden jälkeen lähdettiin tyttöjen kanssa shoppailemaan muutamaksi tunniksi.

Tiesittekös muuten, keneltä on lähtöisin motto: "customers all always right"? Ei siis ihme, että Selfridge-tavaratalo on kertakaikkiaan niin upea jokaista yksityiskohtaa myöten ja palvelu auttavaista, sekä ystävällistä. Ei siis ihmekään, että paikka sai minut ensimmäisellä kerralla ihan sanattomaksi! Niin hyvin tehtyjä esillepanoja ja hienoja yksityiskohtia, joita olisi voinut ihastella vaikka miten pitkään.

 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

KK
,
Kivoja postauksia Lontoosta, mutta vahan pistaa silmaan tuo Selfridgesista puhuminen ostoskeskuksena. Selfridges on siis iso tavaratalo, ei ostoskeskus. 😊
merenhelmi,
Yes, of course! Mitä oon oikein sekoillut! 😃 Ehkä se selittää, etten oo nukkunut tuntiakaan viime yönä matkustamisen ja pakkaamisen takia, ehkä olisi aika kömpiä nukkumaan 😃 Kiitos korjauksesta ja mukavaa iltaa 😊
merenhelmi.indiedays.com
Jonna,
Näyttää kyllä herkullisilta nuo leivokset.. Kauniita kuvia! 😊
varikasmustavalkoinen.blogspot.fi
merenhelmi,
Ne oli kyllä tosi hyviä! 😊 Ja kiitos Jonna, otin reissulta todella paljon kuvia! 😃
merenhelmi.indiedays.com
Elämä on ihanaa
,
Olen tässä on pidemmän aikaa lueskellut blogiasi, ja siitä saa niin pinnallisen kuvan kuin vaan mahdollista. Nykyään blogisi sisältää pelkkiä mainoksia (esim viimeksi Netflix) ja kaikkia tuotteita kehutaan maasta taivaisiin. Mistään tuotteesta ei löydy ikänä yhtään negatiivista asiaa. Se ei mielestäni mene näin käsi kädessä, eikä se palvele myöskään blogisi lukijoita. Yleensä JOKAISESTA asiasta löytyy jotakin negatiivista sanottavaa kuitenkin.(esim. hinta, kestävyys, mukavuus jne) Tämä siis näin yleisesti. Ja turhaa todeta, että kaikki laadukkaaksi nimitetty on automaattisesti kestävää.

Muutenkin olisi kiva kuulla elämästäsi muutakin kuin teen juomisesta ja "tyttömäisistä" ostoksista. Eihän kaikki elämäsi voi olla pelkästään ruusuilla tanssimista? Sellaisen kuvan blogistasi saa, ei huolta arkiarkareista, ei laskuista jne. Ilmeisesti olet niin vakavaraisesta perheestä kotoisin, että opintotuella ostellaan kelloja ja matkataan maailmalla ilman huolta taloudesta.
merenhelmi,
Hei,

Minunkin elämässäni on huolia ja murheita. Haluan kuitenkin pitää blogin positiivisena paikkana, enkä siirtää negatiivisia asioita tänne blogin puolelle. Ne eivät mielestäni kuulu blogiin. Itse luen kaikista mieluiten sellaisia blogeja, joissa kirjoitetaan positiivisista ja kauniista asioista. Vaikka kaikkien elämään kuuluu myös niitä murheita, en halua vatvoa niitä, välittää eteenpäin huonoa mieltä tai valittaa. Se on mielestäni väärin kaikkia kohtaan. Positiivisuus synnyttää positiivisuutta, negatiivisuus lisää negatiivisuutta. Esimerkiksi Lontoon matkalla kaupunki näytti niin hyvät kuin huonot puolensakin, mutta keskityin täällä blogissa niihin kauniisiin asioihin.

En saa tällä hetkellä ollenkaan opintotukea, koska opiskelen avoimessa yliopistossa. Päinvastoin, maksan tällä hetkellä jokaisesta avoimen yliopiston kurssista. Saan rahaa tekemällä töitä.

Nämä Netflix-postaukset eivät ole mainospostauksia. Meidän ei olisi tarvinnut tehdä ainuttakaan postausta matkasta, jos emme olisi halunneet. Lontoopostaukset ovat toteutettu ihan omasta halusta ja suoraan sydämestä. Tein postauksia, koska halusin tehdä, en sen takia, että minun oli pakko tehdä. Haluan ja toivon tietenkin, että blogistani välittyy aitous ja se, että teen blogia sen takia, koska tykkään tästä. Opiskelen ihan muuhun kuin bloggaamiseen, tämä on minulle sydämestä lähtöisin oleva harrastus (vaikka tällä hetkellä teenkin tätä työsopimuksella...) ja asia, josta oikeasti tykkään ja nautin arjen keskellä. Blogi ei ikinä, eikä koskaan näytä koko elämää, eikä sen ole tarkoituskaan 😊 Sen, että blogi ei näytä kaikkea bloggaajan elämästä ja arjesta, unohdan rehellisesti sanottuna usein itsekin lukiessani muiden blogeja.

Teen blogissa postauksia vain niistä tuotteista, joista itse tykkään ja jotka olen kokenut kaikinpuolin hyviksi. Mutta pidän mielessä sun ajatuksen, että kiinnittäisin entistä enemmän huomiota esimerkiksi kosmetiikka-arvostelupostauksissa niihin neg. puoliin, kut
merenhelmi.indiedays.com