Iltatee kokeen jälkeen

Menipäs päivä nyt pitkäksi, saavuin kotiin takaisin vasta vähän aikaa sitten. Instagram seuraajat ehkä huomasivatkin, että otin aamulla äidin kyydillä suunnan kohti Jyväskylän yliopistoa. Kyseessä oli siis ensimmäinen pääsykoe, mutta se koe mihin oon panostanut tän kevään on tosiaan viikon päästä, jännää :) Jyväskylän kauppakorkean pääsykoe oli tänä vuonna eri aikaan kuin yhteisvalinnan koe, joten kävin tekemässä myös sen kokeen. Jyväskylän pääsykokeeseen oli osittain samat kirjat kuin yhteisvalinnan kokeessa ja olin lukenut ainoastaan yhteisvalinnan kirjat, mutta yritin kuitenkin parhaani! On kyllä tosi jännä katsoa mihin pisterajat asettuvat tänä vuonna. Mä tykkään muuten kaikista eniten sellaisista kokeista joissa saa kirjoittaa ja tämän päivän koe oli just sellainen :)
Tänään näin myös poikaystävääni pitkästä aikaa, tai no ei oltu nähty noin pariin viikkoon. Oli niin ihana nähdä toista :) Olin yhtä hymyä koko päivän. Kävimme kahvilassa ja mulla oli taas niin paljon asiaa, että! :D Asumme tämän kesän eri kaupungeissa joten ei nähdä sen takia nyt niin usein, mutta kun näkee toisen pitkästä aikaa niin voi että mulla riitti taas asiaa ;)
Kävin myös sovittamassa uusia aurinkolaseja Instrumentarium liikkeessä, mutta siitä lisää vähän myöhemmin! Ostaisin uudet RayBan aurinkolasit jos pientä kokoa vaan löytyy ja toivon todella, että löytyy.
Äiti löyti mulle muuten tänään kirppikseltä tämän Rhonda Byrne Salaisuus - päivittäisiä elämänohjeita kirjan. Rhonda Byrnen kirjat on mun yksiä lemppareita. Ne on ihanaa iltalukemista - monia muistamisen arvoisia asioita. Tää oli kyllä tosi hyvä löytö.
Tämän päivän jälkeen oon kyllä ihan poikki ja taidan lähteä lukemaan tätä "kirjaa" tai sitten kansantaloutta... Oikeesti viikko enää! Oon niin fiiliksissä! :D Ehkä se välittyy myös sinne ruudun toiselle puolelle ;)
  • Lifestyle

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Humanisti
,
Seuraisin mielelläni blogiasi, mutta kiinnostukseni ylläpitoon vaadittaisiin parempaa kieliasua. Pieni parannusehdotus: panosta yhdyssanoihin, erityisesti yhdysviivan oikeaan käyttöön. Blogisi on muuten mukava ja raikas, mutta sisäinen kielipoliisini tahtoisi rustailla paljon huomautuksia.
merenhelmi,
Moikka! Kiitos tästä kommentistasi! 😊 Alan kiinnittämään huomiota tähän asiaan. Oon oikeesti iloinen ja kiitollinen kun tulette antamaan tällaista palautetta. Ja kiitos siitä, että sanoit rehellisesti mitä mieltä olet 😊 Kehittämisideat ovat aina tervetulleita. Voisin ottaa äikän kirjan käteen ja alkaa siitä kertailemaan mun pääsykokeen jälkeen.

Mukavaa illanjatkoa sinulle 😊 Äikän kursseista on aikaa, mutta nämä asiat eivät saisi unohtua 😊
merenhelmi.indiedays.com