In my bag! :)

Mulla on vähän huono tapa kantaa mukana aina vähän kaikkea, ihan varmuuden vuoksi.. Todellisuudessa en tule ikinä tarvitsemaan kaikkea, mutta mukana ne näkyy jokatapauksessa kulkevan. :)
Laukustani löytyy aina kalenteri, että muistaisin edes jotain :). Ipodia en sentään unohda kotiin, koska aina voi sattua eteen sellainen tilanne, että on huomattavasti kivempi uppoutua kuuntelemaan vaan musiikkia.. Lisäksi laukussani on avaimet, lempi meikit, aurinkolasit (nyt talven hämärässä tuskin tulen tarvitsemaan), vihko, rahapussi, korvikset, perhoskotelo (jonne saa huulipunan tai huulirasvan), hajuvesi, marimekon penaali.. Yleensä näiden lisäksi vielä kaikkea muutakin, kuten hiusharja, vesipullo, purkkaa, pinnejä..

Tän laukun äiti löyti Kenkämekan muuttomyynnistä Jyväskylästä. Yleensä (melkeempä aina!) ostan laukut kirppiksiltä, koska kirppikseltä löytyy useesti aika halvalla, kivoja ja melkein uusia laukkuja! Myös semmoisia, mitä ei ihan heti näy kadulla vastaan tulevan. Kirppikseltä ostettuja laukkuja voi myös tuunata ihan hyvällä omalla tunnolla koska laukun mahdollinen epäonnistuminen oman tuunauksen seurauksena ei tule kalliiksi. Ite en oo vielä kovinkaan innostunut käsitöistä, mutta yritän kerätä innostusta, ja alottaa monien vuosien tauon jälkeen uuden 'urakan', nimittäin kutoa ranteenlämmittimet. Pienestä on hyvä alottaa :) Mutta jos käsityöt alkaa sujua.. Niin olis mielenkiintoa yrittää myös haasteellisempia projekteja :)
Tätä laukkua ei kuitenkaan tarvii 'muokata', vaan on enemmän kuin ihana tälläisenaan. Käytän tätä aika useesti koulussa, etenkin lyhyinä päivinä, kun ei tarvii kantaa koko kirjakokoelmaa mukana.

Tätä pidän kans useesti mukana. Hyvä ystävä toi tän mulle Saamokselta tuliaiseks. Oli kuulemma ihan mun värinen :). Kieltämättä tässä on lempivärini.. Mutta tästä tykkään kyllä tosi paljon, saa hyvin korut talteen, eikä ne huku laukun pohjalle.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
oot aivan sika kaunis!! saaks kysyy onks sul poikaystävää?
merenhelmi,
Moi ja kiitti paljon 😊 ei oo 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167