Inspiration !

Jännittävää! Lokakuussa syntyy blogimaailmaan uusi Inspiration-konsepti, johon blogini on kutsuttu mukaan! :) I am so happy! 

Inspiration tarjoaa lukijoille ennennäkemättömän tavan seurata blogeja kuvavirran avulla, tietokoneelta ja mobiililaitteilta. Lukija saa sivuston kautta seurattavakseen 300 mukaan kutsuttua laadukasta blogia, jotka tarjoavat inspiraatiota ja ideoita muodin, kauneuden, ruoan, sisustuksen ja lifestylen maailmasta. Bloggaajalle Inspiration avaa tilaisuuden päästä esille Suomen johtavalla blogisivustolla ja löytää uusia lukijoita. 

Jos haluat ja tottakai toivon, että osallistuisit tutkimuksen kyselyyn, joka on blogini oikeassa yläkulmassa. Tekisit minut todella iloiseksi ja kiitolliseksi! <3 Kaiken lisäksi vastanneiden kesken arvotaan palkinnoksi 10 lahjakorttia. Se ei vie kauaa, mutta olisi ihanaa jos vastaisitte lukijatutkimukseen. Kiitos. :) 


 Nyt lähden lenkille, ulkona on ihana syksyinen ilma ! :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Onnex olkoon Veera,saanen kutsua Sinut lasilliselle Shampanjaa uudeen konseptin kunniaksi ! Good for You. Matkaan huomenna Roomaan katsoman uutta projektia ,voi olla että paluulippua ei olekaan. Jään kaipaamaan sinua.

With all my love,

merenhelmi,
Kiitos J 😊 Olen todella iloinen, että pääsin mukaan tohon!

Mitä turhaan sieltä palata takaisin Suomeen..? Siellä on varmasti paljon mukavampaa, kuin täällä Suomessa..

Jäät kaipaamaan minua, mutta et ole koskaan tavannut minua.. ? 😊

Kivaa illanjatkoa 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
Missä tohon kyselyyn voi vastata? 😊 Voiko osallistua vaikka ei ole blogger-tunnusta?
Anonyymi
,
Osallistuin 😊