instakuvia ja kuulumisia

Kivaa aamua vähän harmaasta säästä huolimatta! Onneksi ollaan kuitenkin jo kovaa vauhtia menossa kevättä kohti.. Eilen aurinko pilkotti kauniisti pilvien välistä ja nättiä keliä on luvattu myös muutamille seuraaville päiville! Etsinkin eilen nilkkurit ja converset esiin, balleriinat saivat jäädä vielä odottelemaan. Voi miten odotankaan sitä kun kadut ovat ihan sulaneet ja pääsee tepastelemaan balleriinoilla! Oli muuten järvikin jo aikalailla sulanut kun olimme lenkillä viikonloppuna ystäväni kanssa.
Tässä olisi taas kuulumisia instagram kuvien kera! Olen yrittänyt parantaa päivittelytahtiani instagramin suhteen, pikkuhiljaa pikkuhiljaa... ;) Viime viikolla kävin pikavisiitillä Helsingissä ja 1. Starbucksissa. Samalla reissulla löysin myös niin ihanat Ray Ban aurinkolasit. Ne taitavatkin päästä pian käyttöön kun saadaan aurinkoisia päiviä! 2. Kolme koetta pääsykoealueesta on merkattu kalenteriin.. Ei tuu lomalla ainakaan tekemisen puutetta ;) 3. Kamera on myös käynyt kuumana tämän viikon aikana. Olympus Pen Lite E-PL5 kamera on ihan huippu, jaksan päivä toisensa jälkeen ihastella miten hyviä kuvia pienellä ja näppärällä kameralla saakaan aikaan. 4. Keski-Suomessa on kaunista kun on paljon järviä. Viime viikonloppuna lenkkeilimme ystäväni kanssa yli kahden tunnin edestä, toivottavasti näemme pian uudestaan.
- Instagram @veeramerenhelmi

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Mirka/BabySteps,
Näenkö oikein? Mulberry Bayswater? 😋

http://mbabysteps.blogspot.fi
mbabysteps.blogspot.fi
merenhelmi
,
Hih sepä se 😉 Tosin se on toisen bloggaajan Jessican laukku (ei minun), kenet tapasin Helsingissä. Ehkä jokin päivä toteutan vielä haaveeni kyseisestä laukusta 😊
Bruun
,
Mikähän puhelin sinulla on käytössäsi, ja saako siihen Instagramin?
merenhelmi
,
Hei,

Minulla on ollut käytössä viime syksystä lähtien Nokia 1020 ja kyseiseen puhelimeen saa Instagramin. 😊