Itken onnesta!

Olen sanaton. Olen onnellinen. En voi uskoa tätä todeksi. Kävin hetki sitten kysymässä lopulliset yo-kokeiden tulokset ja vihdoin se on mustaa valkoisella: Pääsen ylioppilaaksi!! Se jos mikä, on ollut tämän hetkisen elämäni suurin haave, unelma jonka olen niin, niin paljon halunnut saavuttaa ennen kuin täytän 19. Äiti sanoi minulle joskus, ettei elämä mene aina niin kuin suunnittelee, mutta nyt se on muutakin kuin haave-ajatus tai toteutumaton unelma. Se on asia, jonka olen vihdoin saavuttanut.

Se taival on nyt kuljettu, matka ei ole ollut onnistumisia täynnä, eikä lähellekään. Monen monta kertaa olen meinannut jättää sen tien kulkematta ja vaihtaa kokonaan koulua, opiskelemaan jotain sellaista, josta oikeesti tykkään. Kaikesta huolimatta, olen juuri nyt tosi iloinen, että päätin käydä lukion loppuun.

Tänä syksynä olin niin loppu kirjoituksiin lukemisen suhteen, minua muutenkin harmitti alkusyksystä muutama asia, enkä saanut mistään revittyä kasaan sitä innostusta lukemiseen, mikä minulta löytyy jos alan jotain asiaa tekemään aivan tosissani.

Kirjoitukset menivät kaikesta huolimatta yli odotusteni ja paljonkin. Ja se englanti meni kuin menikin läpi: kolme pistettä yli sen "läpi" rajan, mutta läpi kuitenkin. :D Kun muutan ulkomaille ja olen asunut Australiassa tai muualla, palaan tänne Suomeen korottamaan englannin yo-kokeen arvosanaa, paremmalla kielitaidolla. En halua äidinkielen, ruotsin, terveystiedon ja psykologian tuloksia sen tarkemmin huutaa koko maailmalle, mutta olen todella tyytyväinen tuloksiini!! :) Elämä on ihmeitä täynnä. Nyt lähden hymyssä suin keittämään kahvit ja herkuttelemaan suklaakakulla. En olisi aamulla uskonut, minkälainen päivä minua odottaa.
Ihana isä sanoi juuri: "Veera illalla juodaan lasit parasta viiniä mitä meiltä löytyy!" No sehän sopii! :)

Soitin äidille ja kerroin asiasta...

 Äiti: "Sinullahan on vielä se yksi kirjoittamatta...?"

Olin hetken hiljaa.... "Mikä ihmeen yksi? Äiti olen kirjoittanut jo kaikki viisi ainetta, äiti pääsen ylioppilaaksi!!!"

 Äiti: "Oho!!!"

Niimpä. :D Anette ja äiti, milloin lähdetään lomamatkalle juhlimaan? En halua ylioppilasjuhlia. Haluan meren rannalle minulle tärkeiden ihmisten kanssa, haluan katsoa auringonlaskua ja haluan olla onnellinen. Niin minä juhlin.<3 :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi,
merenhelmi,
Kiitoksia hirmuisesti J! 😊)
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Niin oli!!:) Kiitän! 😊<3
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Kiitos J!:)

Meen heti kuuntelemaan ton kappaleen!:)
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
onnea <3 vähän myöhässä mutta kohtahan saat lakin päähän 😊