It's time to relax :)

Hei ja ihanaa perjantaita! :) 
Perjantai-iltani on lähtenyt käyntiin näissä tunnelmissa.. Verigreippiä, avokadoa, teeaddiktille uutta Clipperin appelsiini-valkoista teetä, liian hyvää! Laitoin muutamia tuikkuja olohuoneeseen, hain hyvän leffan ja niin terveellisiä kuin  -ei niin terveellisiä- herkkuja illaks!

Eilen meni taas älyttömän myöhään kun aloitin lukemaan sitä The Secret kirjaa, enkä malttanut millään lopettaa.. Vielä yks sivu ja hupsista, kello olikin jo kolme! Valvoisin varmasti joka yö myöhään, jos väsymys ei muistuttaisi aina seuraavana päivänä... Mutta hyvä kirja ja voi kyllä, voin suositella! :) 
Minulla on vielä hiukan iloisia uutisia! Inhoon äidinkielen tekstitaitoja sydämmeni pohjasta, ehkä senkin takia koska olen niissä aika surkea.. Minua ilahdutti tänään kun sain kuulla, että onnistuin, onnistuin aika hyvin alustavien tuloksien mukaan äidinkielen ekassa yo-kokeessa. En meinannut oikeesti uskoa kuulemaani, luulin, että ne meni aivan penkin alle. Ei sittenkään..

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Maria,
Ihanat rennot perjantai-illat. <3
Isot onnittelut YO-kokeen alustavista tuloksista, mitä ne sitten olivatkaan! (: Parhaita yllättyksiä nuo, kun tajuaakin ettei se mennytkään niin huonosti kuin luuli. ((:
www.blogger.com/profile/066808663521167329
Anonyymi
,
Muista ottaa rennosti:) Katsos älä ole turhan kriittinen itsellesi, koska onnistut kuitenkin hyvin;)
merenhelmi,
Kiitos, samoin sinulle<3 😊 ja kiitoksia, olin aika yllättänyt. Oletin jotain aivan muuta. 😃 Mutta onneksi joskus näinkin päin!:)
Sitten ei tunnu kovin kivalta kun meneekin ihan päin .. ja oli ajatellut parempaa tulosta. Toivottavasti pisteet vain pysyy!:) Ja esseekoe menee hyvin:D
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Kyllä vain 😊 Olipas ihana kommentti. Kiitoksia paljon! Mitä tähän sanonkaan, kauniisti sanottu kuka oletkaan. 😊 Mukavaa iltaa sinulle:)
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
Oi, muistan aina sen kuinka inhosin äidinkielen tekstitaidon koetta ja tunsin aina olevani huono niissä.. No YO-kokeessa se ei mennytkään ihan putkeen, mutta olin aina ajatellut etten voisi päästä yliopistoon, koska olen niin huono äidinkielessä ja pääsykokeisiin kuului aineistokoe.. Pelkäsin jo etukäteen, että siihen aineistoon se pääsy sitten kaatuu, mutta kuinka ollakaan yliopistossa ollaan ja pääsin pelkän pääsykokeiden pisteiden avulla, joten hyvinhän se meni! 😊 Eli kaikki on todellakin mahdollista, joten tulet pärjäämään kokeessa todella hyvin, nou worries! 😊 Usein pärjääminenkin on vain ns. päästä kiinni, eli kunhan vaan luottaa itseensä, niin asioilla on tapana järjestyä! Tsemppiä suuresti ja luota vain itseesi, niin onnistut kyllä! Ja hyvä rentoutuakin välillä! 😊
merenhelmi,
Heippa! 😊

Niinpä. Yleensä pärjää kun uskoo vain itseensä ja taitoihinsa. 😊 Muistan ton kun menin psykologian kirjoituksiin, olin valmistautunut aika hyvin, mutta saadessani koepaparin käteen, mietin että ei voi olla todellista!! Sellaisia kysymyksiä mihin olin harjoitellut kysyttiin 2! Päätin vain, että mä pystyn, teen parhaani ja loppupeleissä se olikin mennyt ihan hyvin. Sovelsin tietoa niihin mitä en tiennyt ja päätin vain että osaan. 😃 Vaikka ensimmäinen ajatus oli, että lähden täältä salista kello 12 ja jätän kokeen tähän.. Se oli nimittäin uusintakerta. Onneksi yritin!:)

Onneksi olkoon, olet päässyt yliopistoon. 😊 Onneksi monet kokeet ym. on mahdollista aina uusia jos ei mene ihan putkeen ensimmäisellä kerralla. 😊 Kiitos tsemppauksesta, maanantaina ovat ohite tämän syksyn kirjoitukset. Jess! Keväällä sitten jatkuu. 😉 Mutta nyt olen istunut jo niin monet kerrat siellä salissa, ettei enää jännitä yhtään. 😊 Oikein ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua sinulle! <3 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
Olisin luullut, että lukiolaisena olisit osannut kirjoittaa sanan "sydämmeni" yhdellä m kirjaimella. Eks se ole ihan perus juttu mikä pitäs tietää ? Ei millään pahalla ajattelin vaan huomauttaa asiasta. 😊
merenhelmi,
Tottakai ajattelit huomauttaa asiasta. 😊

Mutta kiitos siitä. 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167