Jalat kesäkuntoon!

Kaupallinen yhteistyö: MayBeauty

Lupasin MayBeauty-merkin jalkanaamioista kertovassa postauksessa, että näytän teille miten tuote tehosi itselläni. Naamiosukat lupaa siis poistaa kovettumia, hoitaa halkeamia, poistaa bakteereja sekä tehdä jaloista pehmeät ja sileät. Ja täytyy sanoa, että tuote todellakin tehosi! Olen tosi tyytyväinen tuloksiin ja yllätyin siitä, miten tehokas tämä oli!

Hoito toimii siis lyhyesti sanottuna näin:

1. Sujauta naamiosukat jalkoihisi ja anna vaikuttaa 1-2 tuntia. Tätä ennen voit liottaa jalkoja hetken vedessä mikä edesauttaa hoidon tehokkuutta.
2. Huuhtele jalat vedellä huolellisesti.
3. 3-7 päivän kuluessa iho alkaa kuoriutumaan.
4. 7-10 päivän kuluttua kuollut ihosolukko on poissa ja jalat ovat pehmeät ja tasaiset.

Omia huomioita tuotteen käytöstä:


3-4 päivin kuluttua jalkojen iho alkoi oikeasti lähteä ihan niin sanotusti riekaleina. En ottanut siitä vaiheesta kuvaa, koska ette olisi ehkä halunneet nähdä sitä näkyä. :D Kuollutta ihosolukkoa lähti yllättävän paljon ja alta paljastui ihan pehmeä ja sileä iho. Tulos oli mielestäni paljon parempi kuin mitä oon koskaan saanut raspaamalla / sähkökäyttöisellä jalkaraspilla. Ja kannattaa muuten hoitoa tehdessä joka päivä tai edes joinakin päivinä liottaa hetken aikaa jalkoja lämpöisessä vedessä. Itselläni iho alkoi kunnolla lähtemään vasta silloin, kun liotin jalkoja vedessä. Silloin ihoa lähti nimittäin aika paljon!

En jaksa melkein koskaan raspata jalkoja (paitsi silloin, kun on ihan pakko...), enkä oo oikein raaskinut maksaa jalkahoitolassa tehdyistä hoidoista, joten tällaiset sukat, jotka vain sujautetaan jalkoihin ja annetaan itsestään vaikuttaa, sopii itselleni paremmin kuin hyvin. :D

Jaloista lähti myös kaikki kovettumat ja ihosta tuli ihan siloinen. Nyt voi ottaa taas sandaalit käyttöön! Ja ihana tunne, kun karheat jalat eivät tunnu koko ajan sukkia / peittoa yms vasten.

Ja tätä voin suositella miehillekin. Miehille (tai ainakin omalle poikaystävälle :D) voi olla turha ehdottaa, että kannattaa raspata jalat tai varata aika jalkahoitoon. Tämä on helppo tehdä ja tämän oma poikaystäväkin innostui tekemään!

Tällainen hoito maksaa 25 euroa, mutta mun koodilla (veerafoot) saatte tuotteesta alennusta -30%, jolloin tämän hinnaksi jää 17,50 €. Se on mielestäni hyvin kohtuullinen hinta siitä, että jaloista tulee oikeasti tosi pehmoiset ja hyvän tuntuiset näinkin pienellä vaivalla. :)

Tästä linkistä pääset halutessasi tilaamaan tuotteen. Alennuskoodi on voimassa 13.8 saakka.

Ihanaa ja aurinkoista uutta viikkoa kaikille!

Tykkää-merkinnät