Jälleen yksi ihana hajuvesi!

Eli tämä Rock'n Rose Valentino hajuvesi..<
Ja alapuolella lähikuvaa..
Mun on pitänyt aikaisemmin postailla tästä, mutta nyt sain vasta inspiraation alkaa tätä kuvaileen ja arvosteleen.. Parempi kuitenkin myöhään kuin ei milloinkaan! :) Tämä Rock'n Rose hajuvesi on älyttömän ihana, voimakas, mutta kuitenkin pehmeä ja sellainen viaton tuoksu :D Mielestäni tätä voi käyttää ympäri vuoden, niin talvella kuin kesälläkin. Tämä sopii nuorille ja vähän vanhemmille, on nimittäin sellainen hienostunut hajuvesi kaikin puolin. Plussana voisin vielä mainita sen, että tämä pysyy kiitettävän hyvin iholla, eikä haihdu heti muutaman tunnin jälkeen. Mä niin rakastan kaikkia hajuvesiä, tykkään keräillä ja käyttää niitä, kaiken lisäksi ne ovat kauniita koristeenakin vaikka hyllyllä. Tämä on jälleen yksi suosittelemisen arvoinen tuoksu. 

Ootteko te tehneet lähiaikoina hyviä hajuvesilöytöjä? Kertokaa ihmeessä :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Mistä tollasia voi ostaa ja paljonko maksaa?
Erika,
onks toi sellainen hajuvsi joka kuluu päivän aikana pois vai pysyykö koko päivän?? kiva blogi!! 😊
www.blogger.com/profile/073305911544349021
Anonyymi
,
luetko ikinä noita tekstejä mitä kirjotat? hoet koko ajan sanaa tuoksu, siksi on vaikea lukea ja lauseet kuulostaa tosi tökkiviltä.
Mette,
tosi kiva blogi sulla ! 😊 ryhdyn kyllä lukijaks, mutta toivon että postailet sitten usein 😊 löysin tuolta vähän vanhemmista postauksista semmosen salaattireseptin ja sitä vois kokeilla joku päivä ! se nimittäin näytti niin hyvältä 😊 oisko sulla muitaki salaattireseptejä joita voisit vaikka lähettää sähköpostiin ? 😊
www.blogger.com/profile/028345304964777716
merenhelmi,
Anonyymi:
Moikka! Ton meidän hajuveden ostin Äänekosken Freesia kosmetiikkakaupasta viime kesänä. Esimerkiksi Sokoksella tai muissa kosmetiikkakaupoissa en ole tohon hajuveteen törmännyt.
Katsoin netistä, niin huomasin, että ton Rock'n Rose hajuveden hinnat näkyy vaihtelevan tosi paljon eri nettikaupoissa. Esimerkiksi www.evestore.fi nettikaupassa Rock'n Rose 30ml maksaa 34,50€.

Eika:
Mun mielestä pysyy hyvin iholla. Esimerkiksi suihkautin tänään tota hajuvettä vähän ennen kun lähdin uimahalliin ja kävin siellä tietenkin suihkussa ja saunassa. Uimahallin jälkeen toi hajuvesi tuoksuu vieläkin ranteessa!:)

Anonyymi:
Heh, huomasin itse saman kun luin ton läpi.. 😃 Luen kyllä yleensä noi tekstit tarkasti ennen kuin julkasen, mutta ton tekstin kirjotin tosi nopeesti kun oli niin kiire uimaan 😃 Mutta juu, vois tietenkin alkaa tohon kiinnittämään enemmän huomiota, hyvä siis kun kommentoit tosta asiasta 😊 Täytyykin korjailla hiukan tota postausta sujuvamman kuuloiseksi.
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Mette:
Kiitoksia 😊 Kyllä mä aika useesti postailen joo, että yleensä melkein joka päivä. Joskus saattaa olla muutaman päivän tauko, jos on tosi kiireistä, paljon töitä ym. Mutta usein kuitenkin!:)
Joo, tuolla "Ruoka ja herkut" osiossa on muutamia salaattiohjeita. Kannattaa kyllä kokeilla 😊 Oon tähän mennessä kaikki salaattiohjeet laittanut tänne blogiin, mutta voin toki laittaa sähköpostiin ja tietty tänne blogiin myös, jos keksin jonkun uuden hyvän ohjeen 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167