Jane Iredale Contour Kit Warm

*Yhteistyössä Jane Iredale

Vihdoin tuntuu kunnolla siltä, että kevät on täällä Kuopiossakin! Oli ihana heittää talvitakit säilytykseen ja ottaa kevätvaatteet ja -kengät käyttöön. Lisäksi oon hankkinut joitakin uusia meikkejä, raikkaita sävyjä kuten oranssiin taittavan huulipunan ja uusia poskipunia nyt kevääseen. Huulimeikki tekee jo paljon, mutta koska iho on vielä aika kalpea talven jäljiltä, myös aurinkopuuterit ja erilaiset hehkua tuovat tuotteet ovat tulleet tarpeeseen.. :) Esimerkiks tätä Jane Iredalen contour kit -tuotetta oon käyttänyt nyt viime aikoina aika paljon ja tätä tuli käytettyä melko usein myös viime talvena. Tästä paletista löytyy sekä varjostus, korostus, että poskipuna. Plussaa tän merkin tuotteiden kauniista pakkauksista. Laitan vielä erikseen toiseen postaukseen tässä lähiaikoina kuvia lopputuloksesta.

- Jane Iredale tuotteiden valmistuksessa käytetään ainoastaan puhtaita luonnon mineraaleja.
- Tuotteet eivät sisällä haitallisia täyte- tai sidosaineita. Tuotteet eivät sisällä esim. talkkia, parabeeneja, mineraaliöljyjä eikä synteettisiä väri- tai säilöntäaineita.
- Tän paletin sävyt ovat luonnolliset.
- Levittyy iholle tasaisesti. 
- Kestää pitkään käytössä. Oon esimerkiks käyttänyt Jane Iredalen luomiväripalettia (postaus tuotteesta löytyy täältä) jo lähes parin vuoden ajan hyvin usein arkimeikissä ja sitä on edelleen aika paljon jäljellä.

- Lisätietoa Jane Iredalen tuotteista löydät halutessasi täältä.

- Jane Iredalen facebook-sivut löydät täältä.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Have an Ice Day,
Todella kauniita kuvia <3
mankka1717.blogspot.fi
VeraKautto
VeraKautto,
voi kiitos <3
nouw.com/verakautto
Tiia
,
Mistä oot ostanu tämän?
VeraKautto
VeraKautto,
Hei! Jane Iredale tuotteita myy moni verkkokauppa mm. https://www.cocopanda.fi/products/jane-iredale (Cocopanda) 😊
nouw.com/verakautto