Jos haluat parasta!

Heipparallaa! Postilaatikkoon tipahti minulle muutama aivan ihana Acon uutuustuote, joista postailen tuonnempana vielä tarkempia käyttökokemuksia. Todella suuret kiitokset, olen niin kiitollinen kaikista ihanista purnukoista, joita blogin kautta saan kokeiluun. Tässä tällainen pikainen vinkki, että näitä ihoa ja aisteja hemmottelevia suloisia tuotteita on löytynyt apteekin valikoimista huhtikuun alusta alkaen. Olen kerran ehtinyt kokeilemaan vartalovoidetta ja siihen huumaannuin aivan täydellisesti! Voin suositella näitä tuotteita lämmöllä ja rakkaudella. :) 

"Kesä on ihanaa aikaa, mutta myös rasitus iholle. ACOn uudet Sense & Care Summer Breeze -vartalovoide ja -vartalokuorinta hoitavat tehokkaasti kesän kuivattamaa ihoa ja hemmottelevat näkö-, tunto- ja hajuaisteja. "

"ACOn Sence & Care Summer Breeze -uutuudet sisältävät ihoa uudistavaa luonnollista vadelmasiemenöljyä. ACO Sence & Care Summer Breeze -vartalonkuorinnan pienet, hellästi ihoa kuorivat rakeet poistavat kuolleen solukon ihon pinnalta tehokkaasti. Tuotteessa oleva omenahappo tehostaa kuorinnan vaikutusta kirkastaen samalla vartalon ihoa. Paras tulos syntyy käyttämällä tuotetta säännöllisesti 1-2 kertaa viikossa. Hintaa tuotteella on noin 9 euroa. "

"Kuorinnan jälkeen ihoa rauhoittaa ja kosteuttaa ACO Sence & Care Summer Breeze -vartalovoide. Lumoavan tuoksuinen kevyt voide imeytyy nopeasti ihoon ja sisältää runsaasti kosteuttavia ainesosia, rauhoittavaa allantoiinia sekä ihoa kirkastavaa omenahappoa. Hinta tällä tuotteella on noin 9 euroa. "

Luvassa näistä ihanista tuotteista vielä tarkempia kokemuksia ja mielipiteitä. Olen käyttänyt paljon ACOn merkin tuotteita aiemmin ja olen ollut niihin todella tyytyväinen. Kyseessä on laadukas merkki, jolla on valikoimissaan paljon kehuttavan arvoisia tuotteita. Voin ehdottomasti suositella kyseisen merkin tuotteita, olen tykännyt todella paljon. 
♥ Nyt keittämään kupit vihreää teetä (Olli tykkää vihreästä teestä yli kaiken ja mä myös<3) joten teekuppi kätösiin, ja hänen viereensä leffaa katsomaan! Olemme opiskelleet koko päivän ja huomenna jatkuu! ;) Hyvää yötä, nukkukaa hyvin ja huomenna onkin edessä loistava päivä! Uskotaan siihen! <3 Mahtava tämä kevät kun kesäkin saapuu pikkuhiljaa. On kyllä paljon ilonaiheita! :) Olette parhaita! :) 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
voisitko postata näistä saaduista tuotteista vasta sitten kun olet käyttänyt niitä ja muodostanut oman mielipiteesi niistä? musta on hieman ärsyttävää lukea näitä "sain tuotteen x ja testaan sitä myöhemmin" juttuja. muuten sulla on tosi hyvä ja positiivinen blogi 😊
Venla,
Ihanan näköisiä tuotteita 😊 kesä tekee vain hyvää
Iholle, talvi ei.
www.blogger.com/profile/042246736138592211
Anonyymi
,
Niin samaa mieltä!! 😊
Anonyymi
,
Mä olen muuten testannutkin noita ja kuorinta tuoksuu aivan taivaallisen ihanalle ja iho jää ihanan pehmeäksi. Kosteusvoiteistakin saa paremmin hyötyä, kun kuorii "karstat" ensin pinnasta pois. Kosteusvoiteesta jää tosi karkkinen tuoksi pitkäksi aikaa leijumaan, sille en ihan täysiä pinnoja antaisi. Tuo kuorinta kannattaa oikeasti käydä ostamassa, jos haluaa itseään ja ihoaan helliä 😊

NA
Mizi,
Minunkin mielestäni tällaiset postaukset ovat hieman turhia, mutta mikäs siinä. Hyvä keino jättää lukijat kiinnostuneiksi 😃
www.blogger.com/profile/133977979902930460