Jotain kaunista

Huomenta ihanat :) Kohta oon lähdössä kirjastoon lukemaan ja illalla rentoudun, pääsen mökille!<3 Voi kun päivä vierähtäis nopeasti ja olisin jo laiturilla katsomassa auringon laskua.. 

Koska en voi ostaa mitään, tyydyn tähän haaveilemiseen. Ehkä joskus, ehkä joku päivä..  Ei kai se ole kohtuutonta, jos haluan joskus omistaa edes yhden mulberryn. Sitten ei enempää, ei yhtään enempää :) Mutta, ei elämässä tärkeintä ja eikä lähellekään ole omistaa jotain, mutta kun tietää, että edessä on monta tuntia istumista neljän seinän sisällä, on niin rentouttavaa suunnata ajatukset jonnekin muualle, juoda kuppi kahvia kaikessa rauhassa, kuunnella rauhoittavaa musiikkia ja haaveilla, katsoa ihania kuvia ja irrottautua arjesta. :) Kohta katson ruotsin kielioppia silmät ristissä. Pitää edes yrittää nauttia pienistä hetkistä.:)

Aurinkoista päivää teille, nauttikaa lämmöstä! Kohta on taas syksy, ei mee kauaakaan.. Mä tykkään kyllä syksystäkin, pimeistä illoista, kynttilöistä ja pitkistä metsälenkeistä. Ps. Vastaan kaikkiin kommentteihin kun tuun seuraavan kerran koneelle. 


Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Nyt kun on koulu taas ajankohtainen, niin olisi kiva postaus jossa tekisit asukokonaisuuksia kouluun=), mukavia päällä mutta myös tyylikkäitä ei kuitenkaan liian, jos tiedät mitä tarkoitan, kouluun sopivia 😃D
merenhelmi,
Joo, hei kiitti vinkistä. <3 Onnistuuhan se!:) Tosin mä en oikein jaksa miettiä kauheen tarkkaan millä vaatteilla lähden kouluun (etenkään tohon Äänekosken lukioon...:DD) mutta jos olisin jossain paremmassa koulussa, miettisin varmasti paljon tarkempaan mitä puen päälleni. 😊 Mutta kiitoksia, pidän mielessä kivan postaustoiveesi. 😊 <3 Mukavaa päivänjatkoa 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167