Jotain söpöä

Minua ilahdutettiin maailman söpöimmällä blogilahjalla! Pääsin kuin pääsinkin eilen monen mutkan kautta takaisin kotiin ja keskellä yötä mielessäni pyöri päänsärky ja valtava väsymys. Pöydälläni odotteli kuitenkin yksi jos toinenkin paketti, joten piristyin samalla sekunnilla lahjat huomatessani! Ensimmäisenä hypistelin innoissani Lumenelta saapunutta lahjapakettia, joista paljastuivat hurjan ihanat kosmetiikka uutuustuotteet. 
Maaliskuusta lähtien kauppojen hyllyillä koristaa Lumenelta Natural Code Angry Birds -kosmetiikkasarja. Suloisen väriset kynsilakat ja huulikiillot tuovat piristystä meikkipussiin ja keväisiin arkipäiviin. Upeat ripset saat volyymin maksimoivalla ripsivärillä. Ovat mielestäni niin syötävän ihanan sävyisiä ja ilahduttavan värisiä kertakaikkiaan! Eikä käy elämä turhan vakavaksi kun etsii meikkipussista linnun kuvalla koristetun huulikiillon meikkiä korjaillessa.. ;) Aivan ihania!
Lumene uutuus Angry Birds kosmetiikka kaupoissa maaliskuussa 2013. Täpinöissäni lähden kokeilemaan näitä meikkejä! Ja tarkempaa arvostelua näistä Lumenen uutuustuotteista on luvassa.

Veera kiittää halauksen kera Lumenea jälleen todella kivasta lahjasta. Tämä oli tosi ilahduttava yllätys. ♥

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi,
Voi kiitos <3 olipas mukavasti kirjoitettu kommentti, sait hymyn huulilleni. Heh jep 😊 Olen niin samaa mieltä, tosi hauskoja noi!:) Kiitos kehuista ja rentouttavaa illanjatkoa sinulle <3
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Hih kiitos! <3 Totta ihmeessä kannattaa aloittaa blogi jos siltä tuntuu. Tämä on sellainen harrastus joka vie ihan mennessään. Jos sanottavaa löytyy niin kannatan blogin perustamista. 😊

Blogger on ainakin ilmainen ja helppokäyttöinen vaihtoehto, jolla blogin perustaminen on tosi helppoa. Bloggeria käytän itsekin edelleen. 😊 Sillä blogin perustaminen vie vain hetken ja sinulla on paljon vaihtoehtoja tehdä juuri omannäköisesi blogi. 😊 Alkuun pääset vain aloittamalla rohkeasti ja oma itsenä. 😊 Ei kannata olla liian kriittinen itseään kohtaan, vaan "antaa vain mennä" niin sanotusti. 😊 Kuvien laatuun kannattaa panostaa 😊 Ja tehdä selkä ulkoasu blogillesi. Hmm.. Minulla olisi neuvoja vaikka kuinka. Saisin niistä kasattua vaikka oman blogipostauksen? 😊 Mietitkö enemmän sitä blogin pitämistä ja siihen liittyviä neuvoja, vai itse siihen blogin perustamiseen liittyviä asioita?

Autan mielelläni!<3 😊 Ihanaa illanjatkoa sinulle 😊

www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
Kiitos!<3 näillä pitäisi kyllä jo päästä alkuun:) Ja siis ihan blogin pyörittämiseenkin kaipaisin neuvoja:p kuinka nopeasti kävijämäärät alkoivat kasvaa blogissasi ja miten ihmiset löysivät sen?:)
Anonyymi
,
Voi ei.. Lintuja jo meikeissäkin!
Jemina
,
Mulla tulee kanssa noita korvista ulos. 😐
merenhelmi,
merenhelmi,
Eipä mitään<33 Itseasiassa laitoin itselleni muistiin sellaisen postausidean kuin "vinkkejä aloittaville bloggaajille!" Minulla olisi hurjan paljon sanottavaa joten sellainen postaus olis ihan todella kiva väkertää kasaan. Siitä olisi myös varmasti apua muillekin. 😊


Muutamien kuukausien jälkeen alkoivat lukijat löytää blogini. Kerroin siitä kaikille kavereilleni ja ystävilleni, joten he olivat varmasti ainoat lukijani alussa. 😃 Mutta hiljalleen monet muutkin löysivät blogini. Osa tekee niin, että he kommentoivat muiden blogeja, mutta itse en ole sitä oikeastaan harrastanut. 😊 Tietenkin hakusanat vaikuttavat siihen miten ihmiset löytävät blogisi. Jos esimerkiksi teet postauksen jostain aiheesta, kirjoita tekstisi niin, että siellä on hyviä hakusanoja, jotka google löytää! 😊 Jos esimerkiksi tekisit arvostelun ripsiväristä, kannattaa se koko ripsarin nimi kirjoittaa sun postaukseen edes johonkin väliin kokonaan, niin että google löytää sen, jos joku etsii kyseistä ripsiväriä netistä----> Näin ollen hän löytää sinun blogiisi, jos sulla on hyviä hakusanoja. 😊

www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Mutta kertoisin blogista vain mahdollisimman monille!! 😊 Ja itse olen ainakin linkittänyt blogini esimerkiksi omalle facebook sivustolleni. 😃 Sitä kautta tuli paljon lukijoita ja kävijöitä:)
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Moikka<3

Aijaa, oi ihanaa! 😃<3 Noi meikit on kyllä varmasti monen pikkutytönkin mieleen, niin kivoilta, värikkäiltä ja ihanilta näyttävät.

Joo, toi oli kyllä mahtava yllätys päästä yhteistyökumppaniksi Lumenen kanssa. Kun niin kovasti tykkäilen kosmetiikasta. Ihanaa päästä aika tekemään näistä tuotteista postauksia. Lumenen tuotteissa on kyllä kehuttavan arvoinen hinta-laatu suhde ja tuotteet eivät ole onneksi mitään kovin hintavia.

kivaa iltaa<3
www.blogger.com/profile/015246971550904167