Jotain uutta

Äiti tuli äsken kotiin ja ilahdutti mua tuliaisella. Kiitos äiti <3 Olinkin juuri kamerapussin tarpeessa, koska tota kyseistä Canonin pikkupokkaria kannan mukana koulussa ja muualla. Laukussa yleensä pyörii ja sen on näköinenkin.. Taidan jossain vaiheessa ehkä hankkia uuden jonkun pienen kameran järkkärin kaveriksi, mutta en oikein tiedä mikä olisi hyvä? Eiks oo muutes ihanan värinen toi kamerapussi :)




Ja toinen ylläri.. Mun sivellintilaus saapui. Tein tässä jonkin aikaa sitten tilauksen IHerb-luontaistuoteverkkokauppaan ja tosi hyviltä näyttävät noi siveltimet. Ovat todella edullisia IHerb:iltä tilattaessa. Nyt iski kauhee päänsärky, joten meen tästä syömään ja keitteleen valkoista teetä.



Ja kuvassa noi kaksi ylintä pakettia lähtee muuten edellisen arvonnan voittajalle Heidille sekä yhdelle lukijalleni (Minkalle) huomenna! Ovat teillä siis tässä ihan lähipäivinä.

Ja vielä vinkkinä lukijoilleni: Nyt IHerb:iltä ensitilaajalle -10 taalan alennus jos tilauksen loppusumma ylittää 40 taalaa. (Tarkoittaa tämän päivän kurssilla 30.55€) Alennuksen saat IHerb luontaistuoteverkkokaupasta klikkaamalla TÄÄLTÄ.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Minka,
Jeee! Viikko sen kuin paranee ja saan ne varmaan jo viikonlopuksi kotiin<3! Mäki haluisin uuden kameran, tosin järkkärin kun sellainen puuttuu, pokkari on jo 😃
www.blogger.com/profile/062202197077760142
Hetkiä,
Mulla on ollu noi siveltimet jo jonkin aikaa käytössä ja hyväksi on todettu! Kannattaa muistaa huolta niitä niin pysyy pidempään hyvänä.
www.blogger.com/profile/089587308165601694
merenhelmi,
:) Joo! 😊 On aina ihana saada uusi kamera, saaa nähdä milloin sellaisen hankkii 😊 Kun pitäisi säästää 😟
www.blogger.com/profile/015246971550904167