jotain uutta

Olen pitkään haaveillut Ray Ban Aviator - aurinkolaseista sinisellä linssillä, mutta 55-kokoisena näitä aurinkolaseja oli kuitenkin vähän hankala löytää. Muutama päivä sitten yhdestä nettikaupasta tärppäsi, joten näpytin samantien tilauksen menemään. Tänään saapuessamme mustikkametsästä takaisin kotiin, pöydälläni odottelikin jo pikkuruinen paketti... Eikö olekin kauniit!
Essien Spring Collection paketissa on aivan täydellisen sävyisiä sinisiä kynsilakkoja, joista minun onkin pitänyt postailla jo aikaisemmin. Oma lempparini on hide & go chic lakka, joka sopii nätisti myös näiden uusien aurinkolasien kaveriksi. Tänä kesänä kynsissä näkyykin paljon juuri sinistä :)
Mitäs sanotte näistä laseista? Itse olen ihan rakastunut. Onneksi vihdoin ja viimein löysin kyseiset ihanuudet 55-kokoisena!
Mielessä pyörii jo monta asukokonaisuutta, joihin yhdistäisin nämä kyseiset lasit. Täytyy huomenna heti herättyäni lähteä rantaan kuvailemaan siskojen kanssa.
Essie lakat: saatu testituotteiksi
Follow me on FACEBOOK / BLOGILISTA / BLOGLOVIN / INSTAGRAM @veeramerenhelmi
Ray Ban , Ray Ban aurinkolasit, Ray Ban sunglasses , Ray Ban Aviator , Ray Ban Aviator blue , Ray Ban Aviator gold , ray ban gold mirrored aviators , Ray Ban gold mirrored aviators , Ray Ban aviator blue mirror , Ray-Ban , Ray-Ban sunglasses , Ray-Ban aurinkolasit , Ray-Ban Aviator , Ray Ban aurinkolasit sininen linssi

Tykkää-merkinnät

Kommentit

sara
,
Ei pahalla, mutta aika lailla tuon yo. kommentin mukainen kuva tulee helposti kosmetiikkapostauksistasi. Hankala uskoa että jokainen kokeilemasi tuote olisi niin erinomainen mitä kerrot.

Lisäksi minua ainakin häiritsee tuo käyttämäsi termi -yhteistyössä x:n kanssa-. Eikö olisi lukijoiden kannalta reilumpaa sanoa että sait tuotteen blogin kautta ilmaiseksi?
merenhelmi,
Hei Sara!

Kuten kirjoitin, postailen ainoastaan niistä tuotteista, joista tykkään. Saan paljon kosmetiikkaa testaukseen, mutta teen postauksia ainoastaan omista lemppareista. En tietenkään tee postausta jostain tuotteesta, josta en tykkää. Esim. Lumenen ja Essien tuotteet ovat sellaisia, joista tykkään todella paljon. Teen postauksia vain murto-osasta.

Kirjoitan aina tuotteisiin, että ne on "saatu testikäyttöön", ettei kenellekään jää epäselväksi!! 😊
merenhelmi.indiedays.com
Johanna
,
Kiitos vastauksesta! Meni heti tilaukseen 😉
merenhelmi,
Oi!<3 Mihin päädyit:) Näihin samoihin?<3 Noi on kyllä tosi kauniit!
merenhelmi.indiedays.com
Johanna
,
Juu ehdottomasti juuri nuo! olen myös metsästänyt joka paikasta 55 kokoisena, mutta en vaan mistään löytänyt! en malta odottaa että saapuvat =)
Humanisti
,
Ray Ban Aviator -laseista. Essie Spring Collection -lakoista. 55-kokoisena. Instagram-seuraaja. Merenhelmi-blogi. Yhdysviivan käyttö parantaisi luettavuutta.
merenhelmi,
Mulla ei mennyt montaa päivää kun paketti saapui perille, että varmasti pian pääset näitä ihanuuksia käyttämään! 😊 <3 <3
merenhelmi.indiedays.com
merenhelmi,
Kiitos kommentistasi, virheitä tulee varmasti silloin tällöin väistämättä. Täytyisi etsiä äidinkielen kirja käteen ja palauttaa mieleen joitakin kielioppisääntöjä.

Mukavaa viikonloppua!
merenhelmi.indiedays.com
merenhelmi,
Ja teille muutamille kommentoijille tiedoksi, jotka kysyitte noista laseista niin kyllä olen ostanut aurinkolasit _ihan itse_. Olisin kyllä maininnut postauksessa jos kyseessä olisi ollut yhteistyöpostaus, mutta ei ollut.
merenhelmi.indiedays.com
merenhelmi,
Kiitoksia ystävällisestä kommentistasi! 😊

Valitettavasti en kerro täällä blogissa raha-asioistani sen tarkemmin, mutta asun tällä hetkellä perheen luona, senkin takia minulla jää enemmän säästöön juuri nyt 😊 Suosin myös alennusmyyntejä, tilaan mm. hiustuotteita ja superfood ruokia edullisemmin ulkomaalaisista nettikaupoista, käyn välillä kirppiksillä, en käy usein ravintolassa/leffassa tai baarissa. Ja jos ostan vaatteita uutena, ostan ne usein ulkomailta alennusmyyneistä. Tällä hetkellä teen myös tätä blogia työkseni 😊
merenhelmi.indiedays.com