JOULUKYNNET!

Täällä alkaa olla jo ihan jouluinen tunnelma.. Tänään ajattelin lakata myös kynnet jouluun sopivalla sävyllä, nyt kun on enemmän aikaa hemmotella itseään.
Essien kynsilakat ovat yksiä lemppareitani. Lakoissa on sopivan kokoinen sivellin, lopputuloksesta tulee tosi kauniin, sekä siistin näköinen ja lakkaus pysyy pitkän aikaa kynsissä. Tämä punainen sävy on ollut piristämässä minua jo monena päivänä tämän syksyn ja alkutalven aikana. Punaisen huulipunan kanssa aivan täydellinen yhdistelmä nimittäin! Kuvat ovat hiukan ylivalottuneita - todellisuudessa sävy taittaa enemmän tummanpunaiseen kuin kirkkaanpunaiseen ja kuvien lakkauksessa minulla on vain yksi kerros lakkaa. Tosi nätin näköinen sävy (Essie twin sweater set) vai mitä?

Lähden tästä hakemaan glögiä, sytyttelemään kynttilöitä ja koristelemaan joulukuusta! Ihaninta joulun odotusta kaikille, enää yks yö!
Kynsilakka on blogin kautta saatu testaukseen. 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi
merenhelmi,
Oi kuulostaa hyvältä 😊 Tällä hetkellä minulla on hopeiset kimallekynnet, mutta taidan lakata jälleen punaisen ja kullan yhdistelmällä 😊

Tunnelmallista ja ihanaa illanjatkoa ja kiva kun jätit kommentin 😊
merenhelmi
merenhelmi,
Olen niin samaa mieltä kanssasi! 😊

Oi kiitoksia paljon 😊 Harmi kun en huomannut näitä kommentteja eilen, olisin nimittäin toivottanut teillekin mitä parhainta joulua 😊 <3
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229