juhla-ilta

Tänään juhlimme paremmalla ajalla syntymäpäiviäni... Sain puolukkavalkosuklaajuustokakun hetki sitten hyytymään ja pian lähdemme Kuopion kaupunginteatteriin. Olen odottanut teatteriin pääsyä oikeasti niin pitkään. Viime syksynä kun vietettiin kylpyläviikonloppua Oulussa käytiin äidin kanssa katsomassa Lovesong. Se oli todella koskettava ja ikimuistoinen, kyseinen näytös olisi ihanaa nähdä uudestaan esimerkiksi poikaystävän kanssa. Tälle illalle valitsimme Helene Schjerfbeckin elämästä kertovan näytelmän, jota odotamme poikaystäväni kanssa ihan innolla! Nyt siis valmistautumaan: laittamaan hiuksia, lakkaamaan kynsiä ja meikkaamaan!
Ps. Muutamia viikkoja sitten postailin kuvassa näkyvästä ihanuudesta, joka saapui keittiöömme... Näin muutaman kuukauden kahvikonetta käyttäneenä olen edelleenkin vähintäänkin yhtä ihastunut Lattissima Prohon, jonka sain Nespressolta yhteistyön merkeissä. On siis tullut meillä ahkeraan käyttöön ja ollaan tykätty kyllä tosi paljon, aamukahvia odottaa enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Tuo se vaan oman luksuksen kun saa lattea tai cappuccinoa omasta keittiöstä käsin ainoastaan napin painalluksella. Voin siis lämmöllä suositella kyseistä kahvikonetta esimerkiksi joululahjaksi kahvin rakastajalle :)

Mutta nyt haluan toivottaa kaikille rauhallista ja tunnelmallista lauantai-iltaa!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Essi
,
Hih, tuli jotenki kiva fiilis kun tätä postausta lukiessa muistui mieleen kun monia vuosia sitten ala-asteella tein esitelmän Helene Schjerfbeckistä. 😃 Ihanaa joulun odotusta!
Jossu,
Olisipa meillä suurempi keittiö niin kotiuttaisin takuuvarmasti minäkin kapselikeittimen.. 😊 Hei asiasta kukkaruukkuun: muistelin, että olit jossain vaiheessa myymässä vaaleata Neverfullia. Saitko sen myytyä?
jossusliv.blogspot.fi
Emilia
,
Hei aivan ihana kukka! Onks toi ihan aito vai vaan tekokukka? Jos on teko niin mistähän toi on peräisin 😉
merenhelmi,
Kiitos! 😊 Se on orkidea Ikeasta ja aito on 😊 Ihmettelen kyllä suuresti miten hyvin se on kestänyt!
merenhelmi.indiedays.com
merenhelmi,
Moikka Jossu! Kapselikeittimellä saa kyllä aivan ihanaa kahvia!:) Olin myymässä kyseistä koululaukkua muutama vuosi sitten kun ajattelin, että olisin vaihtanut sen GM-kokoiseen, jolle olisi tullut enemmän käyttöä, mutta.... Kokeilin sitten GM-kokoista laukkua olalle LV-liikkeessä ja se tuntui ehkä vähän liian isolta jotenkin minulle kun olen niin lyhyt... Tai en tiedä kuvittelenko vaan? 😃 Mutta en ole vielä myynyt kyseistä laukkua kun ajattelin, että käynyt Neverfull MM -laukkua ainakin siihen saakka kun ostan uuden koululaukun, katson sitten uudelleen! 😊 Tällä hetkellä mulla ei oikeestaan oo muuta laukkua, joka menisi juuri koululaukkuna :/

ihanaa iltaa<3
merenhelmi.indiedays.com
merenhelmi,
Heh joo! 😊 Mäkin muistan kun lukioaikana luin Helenestä paljon äidinkielessä 😊 Näytelmä oli kyllä mielenkiintoinen. Ja kiitos kovasti, samoin sinulle 😊
merenhelmi.indiedays.com