Juhlailta

Hei ihanat!
Toinen opiskeluviikko tuli tiensä päähän ja olen parhaillaan matkalla kohti kotia, perheeni luokse viettämään viikonloppua. Näiden päivien suunnitelmissa olisi hiukan opiskelua, kuntosalilla käymistä ja rentoutumista. Kolmen viikon kova flunssa tuntuu olevan pikkuhiljaa takana päin ja on mahtavaa saada taas reipas ote liikunnasta tämän tauon jälkeen! Salilla käymisen lisäksi ajattelin lähteä mökille saunomaan ja keräämään vielä viimeiset puolukat pakkaseen!
Eilen meillä oli niin hauskaa juhliessamme parhaan ystäväni Aneten synttäreitä, että ihan unohdimme kameran olemassaolon! Kävimme tyttöporukan voimin syömässä, josta suuntasimme Shakeriin yksille! Siellä aika hurahti kun siivillä yhdessä rupatellen ja kauniista kesäillasta kaiken irti ottaen. Eikä juhliminen siihen suinkaan jäänyt.. Yhdeksän maissa lähdin kiireen vilkkaa vielä kauppislinjalaisten yhteiseen saunailtaan poikaystäväni kanssa, jossa herkuttelimme mahat täyteen, jutellen ja pelejä pelaten! :)
Nyt haluan toivottaa teille rentouttavaa, onnellista ja aurinkoista viikonloppua!
Ps. Seuraavaksi olisi luvassa paljon toivottu arkimeikkipostaus!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

=)
,
Miten sun suunnilleen kaikki postaukset on lähetetty aina joskus aamuyöstä niinku tääki on 5:09 ? 😃
merenhelmi
,
Moikka! 😊

Kiitos kommentistasi, en ollutkaan huomannut kyseistä asiaa aiemmmin. Täytyy sanoa, että noi ajat menee miten sattuu eivätkä pidä paikkaansa 😃 😊 Heh, sellainen aamuvirkku en kuitenkaan oo, että noin aikaisin ponkaisen sängystä ylös:) rakastan nukkumista..<3

Mä luulen, että noissa mun asetuksissa on nyt jokin päin mäntyä ja noi ajat heittää miten sattuu! 😊

Kiitos kun kommentoit <3 Täytyy korjata asia! 😊

Kivaa päivänjatkoa sinulle 😊