Juhlailta hyvässä seurassa!

Näin voi päivä muuttua paremmaksi, ihan minuutissa! Nukuin kaikessa rauhassa kolmen tunnin päiväunia (olin liian väsynyt!) kunnes ovi kolahti ja kukas sieltä saapuikaan! Anette <3 Voi sitä ilon määrää! Vielä hetki sitten minulla ei ollut mitään suunnitelmia illalle, enää ei taida olla sitä huolta! ;) 

Kuunnellaan juuri musiikkia, avattiin pullo hyvää shampanjaa ja mietitään illan asua. Tämän olemme ansainneet, molemmat! Olen ollut monta viikonloppua kiltisti kotona, mutta tänään me juhlitaan, ja täysillä! Mennään käymään vähän baarissa tanssimassa, mutta vannoin jo moneen kertaan, että lähden viimeistään kahdelta kotia kohti... Saa nähdä miten käy. ;) Ihanaa, ihanaa! Juhlailta! Palataan ehkä myöhemmin muruset.
Vastaan kommentteihin paremmalla ajalla! Ehkä huomenna aamulla silmät ristissä.. :D   

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
voisitko joskus kuvata vaiheittain miten meikkaat ? olet todella kaunis:)
Anonyymi
,
voisitko joskus kuvata vaiheittain miten meikkaat? Olet todella kaunis:)
Anonyymi
,
Siis Veera kääk!! En ole käynyt sinun blogissa pariin päivään ja luin vasta nyt että sinusta tulee ylioppilas?! Mahtava juttu! Sinä jos kuka olet sen tittelin ansainnut ja olen NIIIN ylpeä sinusta <3
Rakkaat onnittelut Suskilta!
Essi,
Miten joku voi olla noin kaunis? 😲 <3
www.blogger.com/profile/149610784445117876
merenhelmi,
Hei 😊

Kiitos vinkistä, yritän muistaa tehdä sellaisen postauksen!:) voi kiitos<3
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Jeee<33 Olen niin onnellinen ja iloinen, voin vain todeta: että vihdoin! 😊 Kiitos hirmuisesti maailman ihanin Susanna! Kiitos vielä 😊 Tätä päivää olen odottanut kuin kuuta nousevaa. 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
Mitä huulikiiltoa/huulipunaa sulla on tuossa kuvassa? Tosi ihanan sävyistä:)
Anonyymi
,
Super Onnittelut valkolakista! Olin vain ihmeissäni kun en nähnyt nimeäsi uusien ylioppilaiden joukossa. Pyydä lehteä ehdottomasti korjaamaan moinen virhe. Kerran sitä ylioppilaaksi päästään.
Anonyymi
,
http://www.youtube.com/watch?v=hDgx6LNRFFU

4You my love,