Juhlia ja ystäviä

Kello näyttää vähän liikaa, syön täällä tyynykasan keskellä fazerin mustikkasuklaata ja hörpin valkoista teetä.. Nyt pari päivää olen viettänyt vähän rennommissa merkeissä ja se on kyllä tehnyt hyvää, koska olin aika väsynyt! Saavuin juuri asunnolleni, iltaa vietettiin yhdessä yhden ystävällisen tytön kanssa katsellen Iholla sarjaa katsomosta. Höpöteltiin myös ulkomaille muuttamisesta ja kosmetiikasta. :D On niin mukavaa, kun olen löytänyt samanhenkisiä ihmisiä täältä. Nimittäin se jos mikä jännitti minua ennen ensimmäistä koulupäivää. Etenkin kuvankaunis Matleena johon tutustuin tänään paremmin vaikuttaa sympaattiselta, aidolta ja tosi mukavalta. :)

Eilen eksyimme ystäväni kanssa saunomaan poikien seuraan. Itseasiassa me tytöt vallattiin sauna ensin. ;) Tehtiin vaihteeksi hiusnaamiot ja juteltiin koko ilta! Muuten tähän ja eiliseen päivään on kuulunut paljon lenkkeilyä rantapoluilla, täällä järven rannalla on niin kauniin näköistä! Olen molempina päivinä heittänyt parin tunnin lenkit ja olo on mitä loistavin! Kuunnellut musiikkia ja tsempannut itseäni kävelemään entistä nopeammin, sekä juoksemaan jyrkimmätkin ylämäet. Huomenna olisi luvassa kahdet juhlat opiskelijoiden kesken, saa nähdä innostunko ottamaan osaa niihin bileisiin.
Kuuluu siis kaikkea hyvää ja sitäkin parempaa tällä hetkellä. :) Ja kesää odotan niin innolla, siihen saakka motivoin itseäni niin liikunnan, terveellisten elämäntapojen kuin opiskeluidenkin parissa. 
Nyt hyvät yöt! Yritän ehtiä kerrankin ajoissa aamupalalle, koulu alkaa vasta 10.45, joten ehdimme rauhassa syödä, jutella ja juoda kahvit <3

Tykkää-merkinnät