Juhlien jälkeen..

Juhlittiin eilinen ilta ja oikeestaan yön puolelle saakka.. joten nyt on aika väsynyt olo :D Tuli tanssittua ja pidettyä hauskaa koko ilta aivan mahtavalla kaveriporukalla! Kiitos siis ihanasta illasta kaikille!<3 Aamun aloitin hieman rauhallisemmissa merkeissä teekupin ja uusimpien Olivia ja Kauneus ja Terveys lehtien kanssa. Teen hulluna ystävänä olen löytänyt aivan ihanan teen, joka on Clipper luomukamomilla tee, voin kyllä lämmöllä suositella! :)  Teessä on aineksina vain luomuviljeltyä kamomillaa ja tämä onkin tämän hetken lemppari tee, jota juonkin oikeestaan aina aamulla ja illalla :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Elina
,
Nam..mäkin rakastan teetä se rentouttaa ihanasti. Mutta nyt kysymys. Kun me ollaan lähössä ulkomaille ja itelläni on järkkäri miten pakata sen? Miten sä pakkasit sen kun menit turkkiin??... (::
merenhelmi,
Niimpä tee on kyllä ihanaa 😊

Mä otin kameralle kameralaukun mukaan ja sitten laitoin sen käsimatkatavaroihin. Eli lentokoneessa siinä vieressä oli kamera koko lennon ajan turvassa 😊 Itseasiassa kuvasinkin siitä lentokoneen pienestä ikkunasta auringon laskua lennon aikana.. Mutta ei kannata laittaa kameraa niihin isoihin matkalaukkuihin, koska niitä kuitenkin "heitellään" siellä, niin voi siellä mennä rikki, tai niin ainakin voisi kuvitella.
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Senja,
hih mäkin juon aina tota klipperin teetä! ne on jotenkin parempia ja makuja on monia. 😊 ja luomua kanssa!
www.blogger.com/profile/161245189245606844
merenhelmi,
Senja:
Jep 😊 Niimpä, ne on kyllä erityisen hyviä! 😊 Ja tosi hyvä kun ne on vielä luomua 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Elina
,
Ok. no pitää sit ottaa käsimatkatavaroihin. Oliko sulla siellä lentokoneessa, siis käsimatkatavaroissa muuta kun se kamera?
merenhelmi,
Elina:
Juu 😊 Oli mulla tietenkin muutakin, niin paljon kuin laukkuun mahtu ja varsinkin takaisin tullessa.. 😃 Käsimatkatavaroissa sai olla muistaakseni noin 5 kg, mutta mulla oli 10-15 kg, eikä niitä punnittu ainakaan meillä. Ja käsimatkatavaroihin kannattaa yleensä ottaa ainakin yhden päivän vaatteet jos iso matkalaukku häviääkin jonnekin (kun sitäkin sattuu välillä, että laukku tulee vähän myöhässä) Käsimatkatavaroissa oli myös puhelin, rahapussi, ipod, vaatteita, takaisin tullessa tuliaiset jne 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Elina
,
Meillä on käyny just noin, meidän kaikki tuliaiset ja muutkin vaatteet oli jääny matkalaukkuun. Meidän lento tuli Tikkakoskelle ja se meidän matkalaukku Vaasaan xD
merenhelmi,
Joo.. Sitä sattuu aina välillä :/
www.blogger.com/profile/015246971550904167