Juhliin!

Moi!;) Kevät ja kesä lähenee. Kun saan kirjoitukset alta pois niin lähdetään Aneten kanssa enemmän Jyväskylässäkin käymään aina välillä viikonloppuisin. Kun mietin asua illalle, tykkään usein laittaa farkut ja jonkun paidan. Ehkä tunnen oloni mukavammaksi farkuilla ja paidalla, kuin lyhyellä mekolla näin talvisin.

Tykkään mekoista, ei sillä! :) Olenkin ajatellut, että haluan tilata itselleni muutamia kivoja mekkoja kesää ja loppukevättä varten, mutta nyt viileimmillä ilmoilla laitan mielummin illalla päälle paidan ja farkut. Paita voikin mielellään olla siinä tapauksessa juhlavampikin, jos laittaa farkut päälle.

Äsken selailinkin juhlatoppeja, joita oli tarkoitus hankkia Las Palmasista, mutta: siellä ei ollut oikein mitään kivoja juhlallisia toppeja.

Nellyllä
on paljon valikoimaa, josta voisin tilata jonkun topin kokeeksi. :)

Eniten tykkään tosta ylimmästä läpinäkyvästä topista ja juuri noin, mustien housujen ja jonkun korun kanssa käytettäväksi.

 Ps. Vastailen kaikkiin kommentteihin kun pidän lukemista taukoa!:) Kiitos monista kommenteista<3

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Derya,
aivan ihana tää sun blogi 😊 tykkään kauheesti sun tyylistä!

♥ leave-world.blogspot.com
www.blogger.com/profile/087606093662151101
Anonyymi
,
Asuuko Anette teillä? 😊
Minka,
Paljon sulavampaa jo, hienoa! Kehityt koko ajan ja on ihanaa että kuuntelet lukijoitasi etkä suutu heidän kommenteistaan, suuret pisteet sulle siitä! Toi musta toppi oli kyllä kivoin 😊
www.blogger.com/profile/062202197077760142
merenhelmi,
Derya:
Kiitos 😊

Anonyymi:
Ei asu meillä. Anette asuu Jyväskylässä.

Minka:
Kiitoksia Minka!<3 En tietenkään suutu! 😊 Kiitos kommentistasi 😊<3
www.blogger.com/profile/015246971550904167