Juhlijat

Heippa pitkästä aikaa! <3

Olen joutunut vähän taukoilemaan tämän blogin kanssa, koska tällä hetkellä täytyisi hankkia uusi kone... Kiinnostus ei ole kovin korkealla asian suhteen, mutta pakko se on selvittää,  jotta pääsen taas päivittämään blogiani entiseen tapaan!:)

En ole pahemmin juhlimassa käynyt, mutta eilen lähdettiin ja voin kyllä sanoa, että oli yllättävän hauskaa! Vaikka kyseessä olikin paikallinen Kallio.. :D Kesällä en käynyt juhlimassa kuin muutaman kerran, mutta saa nähdä mitä syksy tuo tullessaan. Taitaakin kääntyä niin päin, että minä olen houkuttelemassa Anettea baariin... Niin kuin juuri yritinkin, joten ehkä lähdetään tänäänkin!;))

Mutta ei kai muuta ihmeempää, tehtiin juuri ihanaa omenapaistosta ja vaniljakastiketta sen päälle! Joten lähden tästä syömään!<3 Palailen taas takaisin tänne kun saan koneen, jolla pääsen päivittelemään. :)


Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
mitäs tykkäsit hunkseista?
Anonyymi
,
Olen kuullut, että Kallio ei kovin ole huudossa? Ihmiset mieluummin suuntaavat J.kylään, kenelle se mahdollista onkin.
Anonyymi
,
Moikka! Löysin sun blogin sattumalta, kun etin itelleni Google-haulla sopivaa puhdistusgeeliä. En tiedä, mikä tarve mulla iski, mutta luettuani sun blogia jonkin aikaa, olen yllättynyt. Olet aito, säteilevä, hyväsydäminen ja todella positiivinen persoona. Juuri sinun kaltaisiasi ihmisiä maailma tarvitsee. Haluan toivottaa sinulle kaikkea hyvää jatkossa ja älä vaan menetä noita ihania luonteenpiirteitäsi iän tullessa lisää! Hyviä jatkoja sinulle!
Anonyymi
,
mistähän lie paikkakunnalta itse olet? tai sit oot koskelainen ja vielä alaikänen? kalliossa on kyllä joka viikonloppu niin paljon väkeä että ei meinaa sekaan mahtua. mutta tottahan sekin että jyppilässä monet käy, vaihtelu virkistää ja pääsee isommille huudeille 😉 ite voin kyllä suositella kalliota
Anonyymi
,
Haluaisin niin paljon itselleni sinut ystäväksi.. 😊 Olet niin samaa maata!
merenhelmi,
Hunksit eivät ole oikein minun makuuni. 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Sitten sinun täytyy tutustua minuun!:) Kiitos, ihana kommentti <3
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Hei,

Sanoisinko, että piristit päivääni hyvin paljon. Suuret kiitokset. 😊 Oikeastaan menin aivan sanattomaksi tämän luettuani. 😊 Blogin pitämisessä parhaimpia asioita ovat juuri tällaiset kommentit, ilahduttavat viestit. Yritän tehdä kaikkeni, jotta en murehtisi turhia asioita. Oikein hyvää jatkoa sinullekin! Teit iltani paremmaksi ja täytyy sanoa, tämä oli yksi blogihistoriani ihanimpia viestejä. Hyvää yötä! 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
Hehee. En ole alaikäinen enkä edes Kalliossa pistäytynyt. Saanut sen käsityksen, että parempi kuin ei edes vaivaudu sinne. Olkoonkin loistopaikka autottomille ja ehkä alaikäisille;-?)
merenhelmi,
Kannattaa joskus vaivautua Kallioon ihan totta!! 😊 Saatat yllättyä, positiivisesti, usko pois!:D
www.blogger.com/profile/015246971550904167