Juhlijat

Heippa pitkästä aikaa! <3

Olen joutunut vähän taukoilemaan tämän blogin kanssa, koska tällä hetkellä täytyisi hankkia uusi kone... Kiinnostus ei ole kovin korkealla asian suhteen, mutta pakko se on selvittää,  jotta pääsen taas päivittämään blogiani entiseen tapaan!:)

En ole pahemmin juhlimassa käynyt, mutta eilen lähdettiin ja voin kyllä sanoa, että oli yllättävän hauskaa! Vaikka kyseessä olikin paikallinen Kallio.. :D Kesällä en käynyt juhlimassa kuin muutaman kerran, mutta saa nähdä mitä syksy tuo tullessaan. Taitaakin kääntyä niin päin, että minä olen houkuttelemassa Anettea baariin... Niin kuin juuri yritinkin, joten ehkä lähdetään tänäänkin!;))

Mutta ei kai muuta ihmeempää, tehtiin juuri ihanaa omenapaistosta ja vaniljakastiketta sen päälle! Joten lähden tästä syömään!<3 Palailen taas takaisin tänne kun saan koneen, jolla pääsen päivittelemään. :)


  • Lifestyle

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
Anonyymi,
Hehee. En ole alaikäinen enkä edes Kalliossa pistäytynyt. Saanut sen käsityksen, että parempi kuin ei edes vaivaudu sinne. Olkoonkin loistopaikka autottomille ja ehkä alaikäisille;-?)
merenhelmi
merenhelmi,
Kannattaa joskus vaivautua Kallioon ihan totta!! 😊 Saatat yllättyä, positiivisesti, usko pois!:D
www.blogger.com/profile/015246971550904167
IP: 82.99.3.229