Juhlimisen jälkeen ja kuulumiset !

Hei taas! Väsynyt Veera täällä kirjottelee.. Oltiin tosiaan eilen tyttöporukalla viettämässä iltaa, joka aloitettiin syömällä hyvää ruokaa ja juomalla, laittauduttiin pitkän aikaa ja mä suihkutin oikeestaan vahingossa hiuksiin niin paljon lakkaa, etten meinannut saada niitä enää harjalla mitenkään.. :D Onneks meidän seurasta löytyi parturi-kampaaja! Ja ensimmäistä kertaa lähdin muuten mekossa viettämään iltaa, tarkemmin mietittynä se oli aivan liian lyhyt. :D Yks Guessin musta mekko oli nimittäin ekaa kertaa mulla päällä pidemmän aikaa, ja en tajunnut, että sehän nousee aika paljon kun kävelee ja etenkin jos tanssii... Mutta samapa tuo enää tänään!

Vaikka meillä oli tosi hauska mahtavassa seurassa, oon jotenkin tullut siihen tulokseen, että ei toi baarissa käyminen oo välttämättä minua varten.. Vaikka tänä vuonna oon jonkin verran ystävien kanssa baarisssa pyörinyt, mutta nyt musta tuntuu, että mielummin jäisin kotiin katsomaan vaikka leffaa, syömään jotain hyvää ruokaa ja juomaan vaikka sen viinilasin omalla sohvalla. :)

Tänään oon käynyt shoppailemassa, iltalenkillä ja rentoutunut...


Tällä hetkellä oon niin väsyneen näköinen, että  meen tekemään naamion Vihreä kosmetiikka vaaleanpunaisesta savesta, joka on saanut ihoni taas parempaan kuntoon. Oon tehnyt tän naamion lähiaikoina aamuin illoin ja tosi hyvältä vaikuttaa.Tarkempaa postausta löytyy täältä. Värjään myös kulmat, lakkaan kynnet ja juon paljon vihreää teetä... :)

Rentouttavaa iltaa! <3

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Voi kurjuus! Ylöskapuava mekko voi totisesti olla aika ikävä yllätys. Mullakin on vähän sama juttu ton baariinmenon kanssa,onhan se kivaa välillä mutta oon kuitenkin enemmän kotikissa.
Ihanat silmät sulla. Tajusin justiinsa ettei ne taidakkaan olla ihan vaan ruskeat. Ruskean vihreät ehkä? Kuvista ei meinaa aina erottaa kun valaistuskin on vähän eri joka kuvassa. 😊
t. A
Anonyymi
,
Mustakin tuntui varsinkin 18-vuotiaana, ettei se baarissa käyminen oo mun juttu. Kotiin halusin aina ensimmäisenä. Edelleenkin monesti tuntuu, että illanistujaiset lässähtää kun sinne baariin asti pääsee. Sillon kun olin parisuhteessa niin kipitinkin usein siinä vaiheessa kotiin nukkumaan. Nykyään välillä aika väkisinkin lähtee baariin, miestä etsimään totta kai, voi elämä. Yhessä vaiheessa mulla oli aika railakas biletysputki ja halusin olla joka viikonloppu baarissa.
Anonyymi
,
Itse olen samaa mieltä, että baarissa on tosi kivaa, kun sinne lähtee jne. Mutta seuraava päivä ei olekaan niin mukava, siis ihan vaan mm. sen valvomisen takia, klo 4 aikaan nukkumaanmeno kun ei ihan ole se normi nukkumaanmenoaika.. Niin seuraavana pvänä onkin hyvin väsynyt olo! Ehkä itsekin olen enempi ns. kotihiiti (:D), vaikka baareissa tuleekin ihan liian usein käytyä (nimimerkillä lähes joka viikonloppu). Esimerkiksi vime viikonlopun vietin ihan vaan kotosalla leväten ja nukkuen, ja kyllä teki hyvää, paras viikonloppu aikoihin, ihan vaan lepäämisen vuoksi. Ps. Olet todella kaunis ja vieläpä fiksun oloinen! 😊
saara,
ihan parasta lukea että en ole ainoa kotihiirulainen! sinkkuna jaksoin ravata baarissa kavereiden kanssa joka viikonloppu ja aina sen kaksi päivää. Aika äkkiä se into vain laimeni ja nykyään tunnen oloni välillä vähän ulkopuoliseksikin kun en vaan jaksa lähteä joka viikonloppu ja he taas jaksavat aina. itse nauttisin myös juuri koti-illoista kavereiden kanssa, hyvää ruokaa ja juomaa. inhottavinta on kyllä juuri se, että kun baariin lähtee niin koko seuraava päivä menee koomatessa..

iwannabuyit.blogspot.fi
www.blogger.com/profile/099631867450427724