Juliste Deseniolta ja kotikuvia

Taulut tekevät yllättävän paljon sisustuksessa ja olohuone kaipasikin jotain sinne sopivaa kuvaa.
Emme osanneet aluksi oikein päättää minkä ottaisimme kun hyviä vaihtoehtoja oli monia, mutta päädyimme sitten loppujen lopuksi tähän harmaan sävyiseen rantamaisemaan. Muita vaitoehtoja, joista tykkäsin kovasti oli muun muassa tämä, tämä, tämä, tämä ja tämä. Kuitenkin tämä harmaa maisema sopi mielestäni huoneen muihin sävyihin parhaiten. Eikö olekin muuten ihana toi keltainen matto? Tuo mielestäni kivasti piristystä kun muuten on niin paljon vaaleita pintoja ym.

Mietin tätä myös sen takia, koska halusin, että sisustustaulu olisi jollain tavalla "tärkeä" tai sillä olisi jokin merkitys, silloin sitä on mukavampi katsella päivästä toiseen :) Jos näin voisi sanoa, koen meri/järvimaisemat sellaiseksi omaksi sielunmaisemakseni, joten siinäkin mielessä ihana valinta. Poikaystävältä kysyin tietty myös hänen mielipidettään ja hän antoi valinnan suhteen vapaat kädet. Se oli ainut toive, että kyseessä olisi jokin maisema ja kun laitoin tämän sitten vihdoin ja viimein paikoilleen, tykkäämme tästä kyllä molemmat kovasti!

Julisteen tilasin siis Desenio nimisestä verkkokaupasta, jossa on laaja valikoima eri kokoisia ja eri tyylisiä vaihtoehtoja (kannattaa kurkata graafiset julisteet, kivan erilaisia!). Hinnat kyseisessä verkkokaupassa ovat hyvin kohtuulliset ja postikulut ilmaiset jos tilauksen loppusumma ylittää yli 50€. Tarkoituksena olisi tilata kyseiseltä sivulta juliste myös makkariin, en tosin vielä tiedä mihin päädyn! Mutta julisteilla voi kyllä muuttaa huoneen/tilan tunnelmaa hyvinkin edullisesti ja helposti! :)

Desenion valikoiman julisteista ja printeistä löydät halutessasi täältä
Desenion uutuustuotteet löydät täältä

Yhteistyössä Desenio

Tykkää-merkinnät