kahdet kauniit sorelit

Yhteistyössä Indiedays & SOREL
Heippa ja ihanaa sunnuntai-iltaa kaikille! Muutama viikko sitten julkaisin täällä blogissani postauksen, johon olin koonnut kolme erilaista asua SORELin inspiroimana. Nyt olen käyttänyt saappaita ja nilkkureita muutaman viikon ajan ja ajattelin kirjoittaa vähän omia kokemuksia valitsemistani malleista.

Sain ensimmäisen kerran SORELit jalkaani muutama viikko takaperin ja siitä päivästä lähtien olen käyttänyt kenkiä päivittäin. Niin saappaat kuin nilkkuritkin ovat ihanan lämpöiset ja tukevat jalassa, tähän vuodenaikaan ihan paras valinta. Sen lisäksi, että nämä ovat ihan täydellinen valinta Suomen oloihin, ne myös näyttävät tyylikkäiltä. Voi siis pysyä lämpöisenä ja käyttää vielä hyvännäköisiä kenkiä, mikäs se parempaa. Nimittäin jos jalkoja palelee, palelee koko kehoa...

Kun katsoin tällä hetkellä myynnissä olevia vaihtoehtoa, tykkäsin kaikista, mutta ihastuin eniten Women’s Scotia Lace Boot ja Women’s Tivoli Blanket Boot -malleihin. Klassiset ja ajattomat kengät voi yhdistää monen eri asukokonaisuuden kanssa ja ne kestävät minulla käytössä vuodesta toiseen. Kuten varmasti tiedättekin, arvostan vaatteiden ja kenkien suhteen laatua, huolellisesti ja kauniisti tehtyjä yksityiskohtia, sekä käytännöllisyyttä ja näissä yhdistyy kaikki se, mitä vaan talvikengiltä toivoa voi.
Osallistumalla kampanjasivulla käynnissä olevaan arvontaan, voit voittaa itsellesi ikiomat SORELit. Osallistumaan pääset täältä. Jos sinulta muuten löytyy jo tämän merkin kengät, tägää myös oma kuvasi instagramiin tunnisteilla #SORELstyle ja @SORELfootwear
Olen siis ollut näihin enemmän kuin tyytyväinen ja voin lämmöllä suositella SORELien hankkimista jos haaveissa siintää uudet parit näin pahimpien pakkasien ollessa vielä edessä. Ja Suomen talvi kun on mitä on, ei pieni räntä tai vesisadekaan haittaa kun ovat vedenkestävät. Nämä kaunokaiset tulee varmasti näkymään jatkossa usein asukuvissa :)
Kuvat / pictures Vilma Taavitsainen & Olli Markkanen

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Lempi
,
Tosi hyvän, ja ennenkaikkea laadukkaan näköisiä kenkiä! 😊
merenhelmi,
Hyvät ovat kyllä jalkaan 😊 Ihanaa päivää Lempi<3
merenhelmi.indiedays.com