Kahvia, ihana ostos ja hymyä

Aamuuni on sisältynyt kahvia, rantalenkki ja liian hyvää ruokaa, sekä paljon valokuvia. Lehtien lukemista sohvalla lampaantaljan päällä, lämpöiset villasukat jalassa ja hymyilyä. Yksi tärkeä ystäväni tuli käymään ja saimme vaihtaa kuulumisia syöden suklaata ja juoden isän keittämää aina yhtä hyvää kahvia. Viime kesän purjehdusreissulla sain kyllä nauttia maailman parhaimmat kahvit, kiitos sinulle ystäväni! Ehkä vietämme vielä tulevaisuudessa kahvihetken yhdessä, merellä? ;) Mutta asiasta toiseen.. Olen juuri keräämässä kirjoja ja muuta laukkuun ja lähdössä päivittämään vähän taitojani ja tietojani tilastomatematiikan suhteen. Kirjastossa en tänään vietä kuin pienen hetken!:) Arvatkaas vain kenellä on edessä kolme vapaapäivää. 
Aamun kahvihetki Elle lehden kanssa.. ♥ 
Tänään tein vähän syntiä. ;) Eksyin kas kummaa Mulberryn sivuille. Usein se on äitini, joka hoitaa kaikki tilaukset nettikauppoihin (tottakai maksan omasta pussistani kaikki omat ostokseni loppupeleissä) mutten ole vieläkään hankkinut luottokorttia. Se tietääkseni vaaditaan mulberryltä tilaamiseen? Niin olen ainakin ymmärtänyt. Äiti ilahtuu aina kaikesta mitä tarvitsen milloinkin.. :D Niimpä ystäväni avustuksella Mulberryn pieni, mutta todellisuudessa sitäkin tarpeellisempi ja ihanampi lahja on nyt matkalla minulle! (Olisi äiti varmasti voinut sen illan suussa tilata, mutten malttanut odottaa siihen saakka, pelkäsin että ihanuus on siihen mennessä sold out..)
Iloista päivää minun rakkaat lukijani! :) Palaillaan myöhemmin tämän päivän puolella!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Hjenn,
Minä ainakin olen maksanut Mulberryn nettikaupassa ihan normaalilla pankkikortilla ja sitä ennen electronilla, joka on liitetty verkkopankissa nettimaksamiseen 😊
www.blogger.com/profile/141894394398884268
Anonyymi
,
sama täällä, visa electron käy mulberryltä tilattaessa! 😊
merenhelmi,
AIjaa okei mahtavaa!!:) Kiitos tiedosta. 😊 Olen aina ajatellut, että se ei käy.. 😊 Kiitos sinulle!:)
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Okei joo! 😊 Kiitoksia tiedosta Hjenn<3 😊 Ihanat illanjatkot <3
www.blogger.com/profile/015246971550904167