kahvia ja opiskelua

Eilen illalla rentouduin kirjan pariin, nautin monta kuppia inkivääriteetä ja meditoin. Ja tässä sitä ollaan virkeänä aloittamassa uutta viikkoa. Maanantai onkin yksi viikon lempipäivistäni, voi ikään kuin aloittaa kaiken "puhtaalta pöydältä" ja koko viikosta on vielä mahdollista tehdä niin hyvä kuin itse vain haluaa. Vaikka muuten tänään on virkeä ja hyvä olo, olen huomannut, että aloitettuani voimaharjoittelun, on keho ollut nyt viime aikoina todella väsynyt, etenkin aamuisin. En keksinyt siihen mitään muuta syytä kuin kovan treenin aloittaminen. Aikaisin nukkumaan meneminen, aamun jooga, lenkki tai venyttely eivät olekaan auttaneet ihan tarpeeksi, vaan olen nauttinut iltapäiväkahvin lisäksi viime päivinä kupin kahvia myös aamuisin, tietenkin mun lempparia Nespressoa :)
Tämä viikko tulee vaatimaan paljon, mutta olen toisaalta hyvillä mielin ja innoissani. Mun tulisi saada lauantaihin mennessä Itä-Suomen avoimen yliopiston "johtaminen ja esimiestyö" -kurssi kokonaan valmiiksi, joten olen merkannut tälle viikolle yliopistolla opiskelua maanantaista perjantaihin (yliopistolla "joudun" olemaan sen takia kun en saanut kyseistä kurssikirjaa lainattua itselleni pitkän jonon vuoksi, mutta voin siellä ollessani käyttää kyseistä kirjaa kun opiskelen). Jokatapauksessa tähtään siihen, että perjantaina kurssi olisi minulla kokonaan valmiina ja voin lauantain ja sunnuntain pitää vapaata. Viikon päästä maanantaina tulisi aloittaa taas seuraavaa, huh. Tällä viikolla liikuntaa ei kyllä saa jättää taka-alalle, se on kuitenkin se, mikä antaa energiaa ja auttaa jaksamaan! Ja kahviakin tulee menemään varmasti normaalia enemmän.
Nyt suuntaan keittiön puolelle ja teen termariin mukaan cappuccinon ennen yliopistolle lähtemistä... Te Nespresson ystävät, oletteko muuten huomanneet, että valikoimiin on tullut uutuusmakuja? Me maisteltiin näitä ensimmäisen kerran jo viime vuoden puolella, mutta näin arjen koittaessa ovat päässeet lomaan verrattuna useampana aamuna käyttöön. Oma lempparini on suklaaminttu (ah, suklaan ja mintun yhdistelmään ei voi pettyä), poikaystäväni ihastui taas hasselpähkinään (hazelnut Dessert). Nämä ovat mukava lisä valikoimiin, herkullisia ja täyteläisen makuisia.

Haluan toivottaa kaikille ihanaa alkanutta viikkoa!

Nespresso Lattissima Pro -kahvikoneesta postailin aiemmin täällä.

Yhteistyössä Nespresso

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Sandra
,
Just tein itelleni minttusuklaakahvin kans! 😃 on kyllä hyvää 😊
merenhelmi,
Aijaa heh! 😊 Niin on! Päivän herkkuhetki:)
merenhelmi.indiedays.com
Kukka
,
Eikö sua häiritse nespressokapseleista tuleva älytön muovijäte?
merenhelmi,
Hei,

Hyvä pointti. Tämä oli nimittäin ainut asia mitä mietin todella, todella pitkään ennen kahvikoneen hankkimista. Mutta tosiaan alumiini, jota Nespressokapselit ovat, on onneksi sataprosenttisesti kierrätettävä materiaali, vien ne pienmetallinkeräyspisteeseen. Nespresson sivuilla sanotaan, että "Suomessa kahvikapselit voi kierrättää kahvinpuruineen", itse olen kuitenkin kierrättänyt kapselit niin, että olen vielä erotellut alumiinikapselin ja kahvinpurut toisistaan.
merenhelmi.indiedays.com