Kahvipäivä ja illan asua :)

Perjantai-ilta ja vapaata, ihanaa. <3 Lähdetään ihan just käymään vähän ostoksilla ja illalla mennään mökillä käymään! Tänään selvisin kuin selvisinkin äidinkielen yo-kokeesta, vaikka tekstitaito ei tosiaankaan ole vahvuuksiani! Tänään oli ensimmäistä kertaa jopa ihan inhimmillistä ja mukavaa istua siellä.. Kuusi tuntia menikin hirmu nopeasti ja huomasin, että kahvia tuli juotua kokonainen termospullo.. :D Syömään en malttanut melkein ollenkaan, mutta voin sanoa, että ainakin on yritetty!

Pahoittelen nyt koulun painottamista näissä postauksissa, viikon kuluttua on tämä urakka ohite!


Tässä päiv��n asua.. Harvoin näkee päälläni ton mallista paitaa, mutta tästä tykkään! :) Tai sanotaanko, että illan asua. Päivän istuin salissa villapaitaan kietoutuneena, ilman meikkiä ja tukka sotkunutturalla..
Huivi Mulberry, Laukku Lv, Paita Zara, farkut H&M, Kello Omega

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Alexandra,
Ihana paita!!:) Ja sopii sulle tosi hyvin!:)
www.blogger.com/profile/028445373778855380
Anonyymi
,
Aika keväinen asu, mutta muuten kiva.
Cherry,
Joo kirjotin, tai itse asias yritän nyt korottaa 😊 Keväällä meni äikkä tosiaan vähä nii ja näi, mut en tiiä menikö nyt yhtää sen paremmin 😃 Mä tein joo siit vikast tehtävästä et mitä runo kertoo eläytymisestä, ja vähän kauhulla kyl oottelen tuloksia siitä... En ehkä ihan tajunnu mitä siinä haettiin :S Miten sulla sit meni?
www.blogger.com/profile/112809587840598194
merenhelmi,
merenhelmi,
Okei joo! 😊 Mäkin lähden uusimaan äidinkielen varmaan jossain vaiheessa, jos en saa hyvää tulosta. Tekstitaito on minulle ihan kauheen vaikee.. Esseitä kirjoittaisin vaikka millä mitalla, mutta tekstitaidot... Ja sitten kun ei oikein tiedä aina, että mitä missäkin tehtävässä haetaan..

Joo, se oli kyllä tosi vaikea:/ Luin ytl:n vastauksia kun jotkut oli kysynyt, että mitä siihen "Mitä runo kertoo eläytymisestä" tehtävään haettiin, niin ne oli vastannut ainakin, että eri näkökulmia siitä runon elätymisestä (miten poika eläytyy, miten muut pelaajat eläytyy jne) mä otin huomioon vain yhden näkökulman ja oikeesti ihan viime hetken paniikissa sitä kirjoittelin kasaan, hyvä jos siitä yks piste tulee, niin sekin on jo lottovoitto.. 😃 En oikein päässyt siihen tehtävään oikein kärryille..

En oikein tiedä, että miten meni.. Paljon sä sait äikästä keväällä?:) Tai saanko udella 😊 Mä vain toivon, että se essee menisi paremmin kuin noi tekstitaidot.. Viikko onneksi aikaa vielä esseekokeeseen!:) Ihanaa iltaa sinulle<3
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
sut ois kiva nähä villapaidassa, meikittömänä ja sotkunuttura päässä 😃
Cherry,
Voi ei, mä olin ainaki kirjottanu vaa siitä miten se poika eläyty 😃 Hups... Vastasin tohon tehtävään vikana, mut nyt ku miettii nii ois vaan pitäny valita sittenki joku muu, vaikka se 4. tehtävä 😟 No mut turha enää tota murehtii ku ei sille enää mitää voi 😊

Sain C:n, vaik äikän piti olla se mun vahvin aine josta saan varmasti vähintäänki E:n, hahah 😃 Mäkään en oikeen osaa noit tekstitaitoi vaan tykkään paljon enemmän esseiden kirjottamisesta !

Mut joo kivaa iltaa sullekkin ! 😊
www.blogger.com/profile/112809587840598194
merenhelmi,
Katsotaan, katsotaan ;D Jos se onnistuisi joskus. 😊 Voisin pyytää vaikka pikkusiskoani ottamaan minusta sellaisen kuvan..:))
www.blogger.com/profile/015246971550904167