Kahvipäivä ja illan asua :)

Perjantai-ilta ja vapaata, ihanaa. <3 Lähdetään ihan just käymään vähän ostoksilla ja illalla mennään mökillä käymään! Tänään selvisin kuin selvisinkin äidinkielen yo-kokeesta, vaikka tekstitaito ei tosiaankaan ole vahvuuksiani! Tänään oli ensimmäistä kertaa jopa ihan inhimmillistä ja mukavaa istua siellä.. Kuusi tuntia menikin hirmu nopeasti ja huomasin, että kahvia tuli juotua kokonainen termospullo.. :D Syömään en malttanut melkein ollenkaan, mutta voin sanoa, että ainakin on yritetty!

Pahoittelen nyt koulun painottamista näissä postauksissa, viikon kuluttua on tämä urakka ohite!


Tässä päivän asua.. Harvoin näkee päälläni ton mallista paitaa, mutta tästä tykkään! :) Tai sanotaanko, että illan asua. Päivän istuin salissa villapaitaan kietoutuneena, ilman meikkiä ja tukka sotkunutturalla..
Huivi Mulberry, Laukku Lv, Paita Zara, farkut H&M, Kello Omega

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Cherry,
Voi ei, mä olin ainaki kirjottanu vaa siitä miten se poika eläyty 😃 Hups... Vastasin tohon tehtävään vikana, mut nyt ku miettii nii ois vaan pitäny valita sittenki joku muu, vaikka se 4. tehtävä 😟 No mut turha enää tota murehtii ku ei sille enää mitää voi 😊

Sain C:n, vaik äikän piti olla se mun vahvin aine josta saan varmasti vähintäänki E:n, hahah 😃 Mäkään en oikeen osaa noit tekstitaitoi vaan tykkään paljon enemmän esseiden kirjottamisesta !

Mut joo kivaa iltaa sullekkin ! 😊
www.blogger.com/profile/112809587840598194
merenhelmi,
Katsotaan, katsotaan ;D Jos se onnistuisi joskus. 😊 Voisin pyytää vaikka pikkusiskoani ottamaan minusta sellaisen kuvan..:))
www.blogger.com/profile/015246971550904167