Kaikenlaisia kuvia arkistojen kätköistä


Heippa :) Tarkoituksena oli tehdä arvostelu Lumenen luottoripsiväristäni, mutta olen ollut yhtä laiskalla päällä kuin päivälläkin.. Kävin kyllä siellä lenkillä, käveltiin jopa kauppaan ja takaisin, haettiin salmiakkia. :D Mutta huomenna on uus päivä ja se hirvittävä 2 tunnin lenkki edessä äidin kanssa. Luvattu mikä luvattu..
Olen harrastanut valokuvausta sen aikaa kun olen tehnyt tätä blogia, en nyt niin ammattimaisesti, koska kamerani asetukset eivät ole vieläkään selvinneet oikein minulle. Ihan koska en ole opetellut tarpeeksi hyvin käyttämään kameraani.. Siinä siis yksi projekti, alkaa lukemaan valokuvauskirjoja silmä tarkkana. No taidoista viis, kuvia on tullut kuitenkin otettua enemmän kuin laki sallii ja kone on todella täynnä muistokuvia sieltä täältä. Tässä postauksessa vilahtaa siskoni Lempi, josta minulla on varmaan eniten kuvia, hänen kanssaan useimmiten valokuvataan. Linnea siskoni ei oikein tykkää poseeraamisesta... :) Hyvät yöt! <3
Halusitte nähdä minusta kuvia, joissa on vähän nuorempi niin allaolevissa kuvissa taidan olla 16 :) Ja tänä vuonna 19! Onneksi. En tykkää yhtään iästä 18, nimittäin 19 kuulostaa huomattavasti paljon paremmalta. :) Niin se aika vain menee..
Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi,
Hei!

Olen tällä hetkellä 18 vuotias, joten en koe että minulla pitäisi olla esimerkiksi omaa kotia, autoa ym. enkä aio vielä pitkään aikaan alkaa perustamaan perhettä. 😊 Elämään liittyen minulla on suuret suunnitelmat ja tavoitteet, joita kohti pyrin ja teen paljon töitä niiden tavoitteiden eteen. 😊

Minulla on myös pieniä tavoitteita kuten hiusten kasvattaminen ja kunnon kohottaminen, kun onnistuu pienissä tavoitteissa, alkaa uskomaan myös siihen, että pystyy saavuttamaan jotain paljon, paljon suurempaakin. 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
Millaset suunnitelmat sul on? Kylhän suurimmalla osalla 18v on kuitenkin auto käytössään ja 18-19 vuotiaana ollaan yleensä opiskelemas kauempana ja asutaan omas kodis. Ehkä anonyymi tarkotti et suurin osa sinun ikäsist haluu olla jo niin itsenäisii et ei haluu asuu vanhempien kaa. Mut sinun valintahan se on.
merenhelmi,
Aijaa voi kiitos!<3 😊 Jep!:)
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
Miksi välillä aina poistelet omia kommenttejasi?
Anonyymi
,
tähän on pakko kommentoida.

mun isoveli on jo 19 ja vasta tänä syksynä muutti omaan asuntoon jyväskylään. valmistui siis viime vuonna lukiosta. ei ikä ole se este, että ei voi asua vanhempien luona. jokaisella omat valintansa. veera on ihana ihminen tuollakin lailla !! tsemppiä valintoihin veera, jatka niin kuin itse haluat ! ♥
Anonyymi
,
Hehee, anonyymille (oletan sinun olevan yks ja sama ano joka kommentoit tuossa ylempänä) sanoisin et kyllä aika harva 18-vuotias omistaa autoa, opiskelee kaukana ja asuu omillaan. Harvalla myöskään on tarkkoja suunnitelmia ja jos on niin ei välttämättä halua niitä koko maailmalle jakaa.
Anonyymi
,
Harvan 18-19-vuotiaan tavoitteena varmaankaan on auto tai perhe. Aika lyhytnäköistä sanoa, että tuo on juuri se ikä, kun sinun täytyy ostella autoja, opiskella ammattiisi, istua lastesi kanssa hiekkalaatikolla päivät ja asua omistusasunnossa.

Olen 20-vuotias, asun poikaystväni kanssa, opiskelen korkeakoulussa ja ajelen autolla, mutten koe, että jokaisen näin tulisi tehdä varsinkaan juuri tässä iässä. Ei tietenkään! Asiat täytyy tehdä siinä järjestyksessä, kun ne parhaaksi näkee. Ja myös minä tavoittelen tukkani kasvua ja uusia hienoja vaatteita, ammattini lisäksi. Tavoitteita voi olla vaikka tuhat, tukan kasvattaminen ei tietääkseni poissulje ammatin tavoittelua?

Ja tuosta vanhempien luona asumisesta, mikä kiire 18-vuotiaalla on pois kotoa jos viihtyy vanhemmillaan? Moni viettää vielä lukionkin jälkeen vuoden kotonaan asuen ilman, että se on mitään loisimista vanhempien helmoissa.

Jokainen tyylillään, koittakaahan sopeutua 😊

Anteeksi, tuli hurjan pitkä vuodatus!
Anonyymi
,
No huhhuh! Ihan normaalia on asua vielä kotona 18-vuotiaana 😊 Itse muutin kotoa kun täytin 20v ja siihen mennessä oli kertynyt ihan mukavasti säästöjä opintoja ja asunnon sisustamista varten. Miksi nuorilla pitäisi olla niin kauhea kiire leikkiä aikuista? Nuorena kannattaa matkustella ja nauttia elämästä, vanhempana on sitten niin paljon enemmän velvoitteita. Ja mitä tuohon autoon tulee, niin ei ainakaan täällä pk-seudulla juuri kenelläkään tytöllä ole vielä 18-vuotiaana omaa autoa.. Miksi siis tarvitsisi olla jos pärjää hyvin ilman? Mun mielestä olet Veera fiksu nuori nainen, ne autot ja asunnot kerkii hankkimaan sitten myöhemminkin 😊
Anonyymi
,
Minun silmääni aika hassua tällainen vääntäminen mielipiteistä. Eihän ole olemassa sitä yhtä ja oikeaa mielipidettä. Jos joku on vähän eri mieltä, niin ollaan heti että huh huh ja hehee! Voihan jokaisesta mielipiteestä alkaa sanomaan, että no voi huh jne. Jokaisella on oma käsitys siitä, mikä on normaalia ja se sallittakoon kaikille, ilman näitä naurettavia huh huh ja hehee kommentteja! Ja ps minä en ole kenenkään puolella tässä asiassa 😊 ihmettelen vain tällaista turhanpäiväistä taistelua siitä, että kuka on ns. "oikeassa!"
Anonyymi
,
Anonyymi: Luepa uudestaan kirjoittamasi kommentti ja mieti sitten minkä vuoksi se provosoi niin paljon vastamielipiteitä: "Monesti sinun ikäisilläsi on jo oma koti, auto, ammattiopinnot käynnissä jne. Sinusta saa sen kuvan, että suurimmat tavoitteesi ovat hiusten kasvattaminen ja ostokilla käyminen. Mutta jokainen tietysti tyylillään." Siis oikeasti mihin tuollainen tieto perustuu että monella 18-vuotiaalla on tuollainen elämä... Esim. Veera käy lukiota joka on hiukan eri asia kuin amis (johon viittaat). Yleensä lukio päättyy kun on 18-19v ja moni pitää tämän jälkeen välivuoden.

Lisäksi mun on ihan pakko sanoa että Veeran blogia jo pitkään seuranneena tunnistan sun kommentit postauksista. Ne on usein negatiivissävytteisiä. Vinkkinä että jos blogi ei sua miellytä niin etsi toinen sen sijaan että kirjotat vähätteleviä viestejä joista bloggaajalle jää vain kurja olo. Tai opettele vähintäänkin ilmaisemaan itseäsi kohteliaammin, ethän varmasti kasvokkainkaan lataisi samaan sävyyn kritiikkiä päin naamaa.

Anni