Kaikenlaisia kuvia arkistojen kätköistä


Heippa :) Tarkoituksena oli tehdä arvostelu Lumenen luottoripsiväristäni, mutta olen ollut yhtä laiskalla päällä kuin päivälläkin.. Kävin kyllä siellä lenkillä, käveltiin jopa kauppaan ja takaisin, haettiin salmiakkia. :D Mutta huomenna on uus päivä ja se hirvittävä 2 tunnin lenkki edessä äidin kanssa. Luvattu mikä luvattu..
Olen harrastanut valokuvausta sen aikaa kun olen tehnyt tätä blogia, en nyt niin ammattimaisesti, koska kamerani asetukset eivät ole vieläkään selvinneet oikein minulle. Ihan koska en ole opetellut tarpeeksi hyvin käyttämään kameraani.. Siinä siis yksi projekti, alkaa lukemaan valokuvauskirjoja silmä tarkkana. No taidoista viis, kuvia on tullut kuitenkin otettua enemmän kuin laki sallii ja kone on todella täynnä muistokuvia sieltä täältä. Tässä postauksessa vilahtaa siskoni Lempi, josta minulla on varmaan eniten kuvia, hänen kanssaan useimmiten valokuvataan. Linnea siskoni ei oikein tykkää poseeraamisesta... :) Hyvät yöt! <3
Halusitte nähdä minusta kuvia, joissa on vähän nuorempi niin allaolevissa kuvissa taidan olla 16 :) Ja tänä vuonna 19! Onneksi. En tykkää yhtään iästä 18, nimittäin 19 kuulostaa huomattavasti paljon paremmalta. :) Niin se aika vain menee..
Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Minun silmääni aika hassua tällainen vääntäminen mielipiteistä. Eihän ole olemassa sitä yhtä ja oikeaa mielipidettä. Jos joku on vähän eri mieltä, niin ollaan heti että huh huh ja hehee! Voihan jokaisesta mielipiteestä alkaa sanomaan, että no voi huh jne. Jokaisella on oma käsitys siitä, mikä on normaalia ja se sallittakoon kaikille, ilman näitä naurettavia huh huh ja hehee kommentteja! Ja ps minä en ole kenenkään puolella tässä asiassa 😊 ihmettelen vain tällaista turhanpäiväistä taistelua siitä, että kuka on ns. "oikeassa!"
Anonyymi
,
Anonyymi: Luepa uudestaan kirjoittamasi kommentti ja mieti sitten minkä vuoksi se provosoi niin paljon vastamielipiteitä: "Monesti sinun ikäisilläsi on jo oma koti, auto, ammattiopinnot käynnissä jne. Sinusta saa sen kuvan, että suurimmat tavoitteesi ovat hiusten kasvattaminen ja ostokilla käyminen. Mutta jokainen tietysti tyylillään." Siis oikeasti mihin tuollainen tieto perustuu että monella 18-vuotiaalla on tuollainen elämä... Esim. Veera käy lukiota joka on hiukan eri asia kuin amis (johon viittaat). Yleensä lukio päättyy kun on 18-19v ja moni pitää tämän jälkeen välivuoden.

Lisäksi mun on ihan pakko sanoa että Veeran blogia jo pitkään seuranneena tunnistan sun kommentit postauksista. Ne on usein negatiivissävytteisiä. Vinkkinä että jos blogi ei sua miellytä niin etsi toinen sen sijaan että kirjotat vähätteleviä viestejä joista bloggaajalle jää vain kurja olo. Tai opettele vähintäänkin ilmaisemaan itseäsi kohteliaammin, ethän varmasti kasvokkainkaan lataisi samaan sävyyn kritiikkiä päin naamaa.

Anni