Kaksi miljoonaa

Kaksi miljoonaa kävijää meni rikki hetki sitten, joten ajattelin ilahduttaa teitä Merenhelmi blogin ensimmäisillä kuvilla! Aloitin blogin kuukautta ennen 17 v syntymäpäivääni.


Kun ajattelen elämääni, saan olla todella kiitollinen tästä blogista. Nämä vuodet ovat olleet tietynlaista kasvunaikaa ja blogin kirjoittaminen on ollut minulle alusta saakka todella rakas ja tärkeä asia :) Sen lisäksi, että tykkään yli kaiken tämän kirjoittamisesta olen itsekin muuttunut tämän myötä. Olen kasvanut tytöstä naiseksi, oppinut paljon asioita itsestäni ja elämästä ylipäänsä. Minusta on kasvanut paljon vahvempi ihminen, eikä pieni tuuli enää heilauta tätä neitiä:) Olen löytänyt oman tyylini ja tiedän mitä haluan elämältä, tiedän mistä haaveilen ja mitä kohti kurkottelen. Olen myös oppinut, ettei sillä ole merkitystä mitä muut ajattelevat ja elämässä pitää tehdä sellaisia ratkaisuja, jotka kokee itselleen tärkeäksi. Vaikka minulla on aina ollut hyvä itsetunto olen jotenkin ihmeellisesti saanut sylikaupalla itsevarmuutta ja nykyään uskallan tavoitella jokaista haavettani. Vaikka jokin tuntuisikin liian suurelta asialta toteuttaa ajattelen, että uskomalla itseensä voi unelmat käydä toteen! :) 
Kaikista eniten saan kiittää teitä, olette piristäneet päiviäni ja tehneet tästä blogin kirjoittamisesta elämäni yhden parhaimmista asioista! Ihan sylikaupalta kiitosta teille rakkaille, olette parasta tässä blogin tekemisessä. Halit kaikille, olette parhaita <3 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi,
merenhelmi,
Nätisti sanottu, kiitos ♥ Olet niin ilahduttava kommenteillasi ♥
www.blogger.com/profile/015246971550904167