kaksi yötä

Heipparallaa! Näissä tunnelmissa on menty nämä edelliset päivät: lenkkeilyä ja viimeisten asioiden kertaamista. Huomaa kyllä, että on jo vähän väsähtänyt olo lukemiseen, mutta vielä on mentävä yksi päivä vaikka kahvin voimalla! Keskiviikkonaamuna aikaisin lähdetään äidin kanssa ajamaan sinne kaupunkiin missä on mun pääsykoe. Kokeen jälkeen käydään varmaan jossain kivassa paikassa palkintokahveilla ja sitten alkaakin kauan odotettu loma. Ihanaa päästä tekemään kauneushoitoja, liikkumaan, saunomaan, uimaan järveen, lukemaan lehtiä terassille, herkuttelemaan oman kasvimaan herkuilla, keräämään nokkosia, ottamaan aurinkoa, viettämään terassi-iltoja ystävien kanssa, marjastamaan, rentoutumaan..
Yksi lukijoistani siellä kyseli, että missä tunnelmissa täällä ollaan. Nyt mua ei jännitä ihme kyllä yhtään, mutta eilen mua jännitti tosi paljon koko päivän! Yritän, etten jännittäisi yhtään (jos vaan mahdollista), koska se jännittäminen ei oo yhtään hyvä juttu mun kohdalla. Yritän vaan pysyä mahdollisimman rauhallisena tämän illan, huomisen ja keskiviikkoaamun ennen pääsykoesaliin astumista :)
- Vastailen teidän laittamiin kommentteihin pikapikaa! :) Kiitos kaikille kauniista sanoistanne tänne postaukseen. Nousi kyllä hymy huulille kun luin teidän laittamia kommentteja. Kunhan istun tässä rauhassa alas niin näpytän teidät kaikki mun instagramiin. Kiva alkaa seuraamaan myös teidän elämää ja ikään kuin "tutustumaan" muutenkin kuin kommenttiboksin välityksellä.
Palailen normaaliin postaustahtiin viimeisteen keskiviikon pääsykokeen jälkeen.

Tykkää-merkinnät