Kalliokeikka ja illan meikki

Onneks lähdettiin eilen, oli ihan tajuttoman hauskaa oikeesti, voisin jopa väittää, että paras Kallioreissu ikinä. Juteltiin, naurettiin, pidettiin tosi hauskaa, kuunneltiin siellä esiintyvää bändiä ja loppuilta (yö) tanssittiin melkein loppuun saakka. 
Aluks meitä vaan vähän suututti kun oltiin lähdössä ja meidän pitikin kävellä kyseiseen baariin.. Mutta illalla olikin yllättävän lämmin ilma ja käytiin ostamassa suklaatakin matkalla. Siitä se ilta lähtikin paljon paljon hauskempaa suuntaan. ;D Tuntui, että ilta ihan loppui kesken.. Poikettiin kuitenkin (perinteen mukaisesti) grillillä tullessamme kotiin, niin johan yö taas parani entisestään. :D Anette oli onnessaan taksarista ja mun hamppari oli tosi hyvä! Ainut asia mikä mua hiukan harmitti hetken, oli se, että mun toinen uus helmikorvis oli tippunut jonnekin varmaan meidän tanssiessa.. Mutta nyt olen monta hyvää muistoa rikkaampi ja vain yhtä korvista köyhempi, joten so what yks korvis. ;) 
Asukuvat eivät onnistuneet eilen, mutta laitampa nyt illan meikistä kuvaa. Noi "kiharat" tein pikaisesti vajaa kymmenessä minuutissa, halusin laittaa hiukset vain hiukan eri tavoin kuin yleensä.Patongit ovat vaihteeks uunissa ja nyt lähdetään täyttämään ne kaikilla herkuilla, kuten homejuustolla, tomaatilla, salaatilla ym. NAM!
Ps. Vastaan kommentteihin kun palaan koneelle nyt on kiire syömään!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi,
Juu 😊 vois kyllä tehdä!:)
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
Awww
Anonyymi
,
Ikävä kyllä vähän tunkkaisen näköiseksi tekee sut toi meikki :/ Tykkään enemmän raikkaasta meikeistäsi klassisen punaisine huulineen tai sitte ihan perus smokey eye -lookista. 😊 Mutta kutrit sulla on upeassa kuosissa, laita useammin kiharoita!!
merenhelmi,
Okei, en oikein tiedä mitä tähän vastaisi 😊 Toi olikin iltameikki. Mielipiteitä on monia, ja kiitos mielipiteestäsi. Illanjatkot 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
Voi mikä ihana ilmestys! Kaikki baarin miehet varmaan häikäistyi 😃
Kivasti sopii toi punainen sulle. Selkeesti sun väri.
t. A
Anonyymi
,
Miks et vastaa tähän kommenttiin?
merenhelmi,
Oi kiitos, miten ihana kommentti<3 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Mitä olis pitänyt vastata? 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
Oi, miten ihana huulipuna: upean täyteläinen sävy ja sopii saumattomasti paidan kanssa. 😊 Miten saat huulipunan pysymään? Tuntuu, että itselläni se lähtee aina "liukumaan" pois melkeinpä heti, vaikka kuinka pohjustaisin puuterilla ym. 😃

-Lisa
Anonyymi
,
Ehkäpä kaunein kuva susta + ne sata muuta,tahtoisin niin katsoa auringonlaskua kanssasi Biarritzin rannalla, tarjota nahkatakkiani päällesi auringon laskiessa ja pitää sinusta kiinni.