kamera ja objektiivi myynnissä

Hyvää huomenta kaikille! Jos joku on kiinnostunut Canon 50D -rungosta ja Canon EF 50 mm f/1.8 II -objektiivista, laitoin ne myyntiin Huutonettiin tänne. :) Molemmat ovat jääneet itsellä käyttämättömäksi kun oon alkanut käyttämään Olympuksen PEN -kameroita.

Kuvissa näkyvä objektiivi on ollut todella vähällä käytöllä, enkä löytänyt siitä yhtään naarmuja yms. Molemmat ovat myös olleet varovaisella käytöllä! Paketin nouto onnistuu ainakin Jyväskylästä, Kuopiosta tai Äänekoskelta. :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Itsekin pitäisi päästä vanhasta kamerasta eroon, oletko itse suunnitellut mitnkälaista kameraa seuraavaksi ostettavan? Ja minkä hintaisen? Valikoimaa ja laatua kun riittää huikea määrä...
merenhelmi
,
Moikka! Olympuksen PEN -kameroita on mulla käytössä. Niistä tykkään, ovat pieniä ja näppäriä ja niillä saa yllättävän hyviä kuvia.
Maija
,
Moi! Onks toi kamera vielä myynnissä? Mietin sellasen ostamista... en kyllä tarvi tota obiskaa kun mulla on jo sama. Jos haluat myydä sen mulle niin kerro joitaki asioita lisää kuten kuinka monta kertaa sillä on laukastu, ootko kameran eka omistaja ja kennon puhtauden haluaisin myös varmistaa. En viitti laittaa tähän kommenttikenttään sähköpostiosotetta, mutta yritän muistaa käydä kattomassa täältä vastausta 😊