Karla-Marie 3 kuukautta

Tulikin nyt pieni tauko blogiin, kun kone joutui huoltoon viime viikon alussa ja sain sen takaisin vasta viikonloppuna. Toisaalta arkiviikko ilman konetta teki tosi hyvää. Käytiin Karlan kanssa rannalla, lenkkeiltiin pari pitkää lenkkiä päivässä, oltiin päivä mökillä, järjestelin vähän kotia ja vietettiin illat kolmestaan vauvan ja Ollin kanssa, käytiin shoppailemassa, iltauinnilla sekä iltalenkeillä. En tehnyt viime viikon aikana yhtään koulujuttuja, koska ajattelin, että pidän niistä nyt kuukauden loman. Sain heinäkuun lopussa valmiiksi kaikki kesäopinnot ja haluan nyt kuukauden ottaa kouluhommista kokonaan vapaata ja keskittyä vauvan lisäksi muihin juttuihin. Lisäksi viime viikolla kuvailin aika paljon, kun testailin uutta kameraa Olympuksen PEN E-PL9 -mallia. Nappasin uudella kameralla myös tämän postauksen kuvat. Oon käyttänyt Olympuksen kameroita jo muistaakseni kuuden vuoden ajan ja ollut niihin tosi tyytyväinen. Teen vielä erikseen postausta kyseisestä kamerasta tässä lähiaikoina.

Karlalle tuli muutama päivä sitten 3 kuukautta täyteen. Meillä oli perjantaina neuvola ja pituutta oli muistaakseni 62 cm ja painoa 5800 g. Hyvin oli kasvanut. Samalla käynnillä tuli myös rokotukset. Viime viikolla kääntyi ensimmäisen kerran itsestään selältä mahalle ja se oli kyllä päivän piristys! Juttelee myös tosi paljon ja hymyjä tulee aikaisempaa useammin. On myös alkanut tarttumaan napakasti käsillä kaikkeen. Niin nopeasti kehittyy, tuntuu, että koko ajan tulee jotain uutta.

Yöt menee onneksi edelleen samalla tavalla. Hän nukahtaa noin 21-23.00 aikaan. Yöllä herää syömään kerran ja aamulla noin seitsemän aikaan toiseen kertaan, minkä jälkeen jatkaa unia noin 9-10 saakka. Välillä on nukkunut koko yön yhteen putkeen, mutta ei kovin useasti kuitenkaan! Tietenkin yöt voi vielä muuttua, mutta onneksi tähän saakka on mennyt näin. Erona edellisiin kuukausiin on se, että hän on alkanut yhtäkkiä viihtymään pinnasängyssä. Aiemmin yleensä nukahti illalla vain viereen, mutta nyt on nukkunut hyvin myös pinnasängyssä. Kaikki siis hyvin lukuunottamatta sitä, että viikkoina imetys ei oo joka kerta sujunut yhtä helposti kuin aikaisemmin. Haluan ja yritän kuitenkin, että imetys jatkuisi hyvin. Toivottavasti tämä vaihe menisi tästä ohi pian!

Päivisin Karla syö aika usein ja pidempiä pätkiä yhdellä kertaa kuin yöllä. Meillä ei oo muuten vieläkään päivissä mitään tiettyä rytmiä. Useimpina päivinä kuitenkin aamupäivällä hän nukkuu pidemmät päikkärit ja iltapäivällä toiset. Alkuillat menee lyhyemmillä unilla. Mutta eiköhän se rytmi ala muotoutumaan paremmin, kun tästä vielä vähän kasvaa.

Mulla olis monia postausideoita kunhan vain kerkeän niitä toteuttamaan. :) 


Mutta me lähdetään tästä nyt lenkille rantaan! Aurinkoista ja mukavaa päivää kaikille!


*Kuvissa näkyvä trikoopeitto: BabyWallaby

Tykkää-merkinnät

Kommentit

stepstoselflove
stepstoselflove,
Hyvä idea pitää vähän lomaakin <3 Niin suloisia kuvia pikkusesta :')
nouw.com/stepstoselflove
VeraKautto
VeraKautto,
voi kiitos <3 ja niimpä! Sitten jaksaa taas paremmin jatkaa syksyllä, kun nyt lomailee. 😊 Ihanaa päivää!
nouw.com/verakautto
Mirkku
,
Hei! Älä luovuta imetyksen suhteen jollet halua ❤️ Meillä oli myös vaihe että sai rintahepuleita. Se alkoi samoihin aikoihin. onkin sanottu, että tähän aikaan monesti imetys loppuu kun luullaan ettei maito riitä 😊 Sitten kun kiinteitä alkoi mennä niin ne hepulitkin jäi pikkuhiljaa pois. Se taitaa olla vaihe. sitten tuli ainoastaan niitä hepuleita että kun äiti tarjosikin liian usein kun olin tottunut että syö niin usein kun sitte alkoikin vähempi riittää😂
VeraKautto
VeraKautto,
Moikka! Niinpä, oot oikeessa, ettei kannata luovuttaa imetyksen suhteen ja haluaisin imetyksen jatkuvan vielä! Neuvolassa sanottiin samaa, ettei kannata luovuttaa, että monilla voi tässä iässä tulla sellainen vaihe, ettei rauhoitu syömään tai tulee rintaraivareita. 😊 Ihanaa loppukesää sinne <3
nouw.com/verakautto
Karoliina,
Voi vitsi miten suloinen tyttö hän on! <3 Minkä kokoinen hän oli syntyessään? Meillä on nimittäin neiti 2kk 61,3cm ja 5965g! 😃 Kasvoi ihan huimasti tuon 1kk-2kk välisenä aikana! Kuulostaa kivalta teidän arki ja ihanaa, että nukkuu hyvin!! <3 Kivaa viikkoa sinne!
www.candyontherun.com
VeraKautto
VeraKautto,
Moikka! Kiitos Karoliina! 😊 Hän oli syntyessään 3640 g ja 50 cm. Katsoin just, että minkä kokoinen oli noin parin kuukauden ikäisenä niin hän oli 5045 g ja 58 cm pitkä. Vauvoissa on kyllä eroja! 😊 Älyttömän ihana teidän tyttö ja tosi hyvä, kun kasvaa hyvin! <3 Ja kiitos tosi paljon ja aurinkoista ja kivaa viikkoa sinnekin! 😊 Meenkin tästä lukemaan teidän kuulumiset. <3
nouw.com/verakautto