Käsien hemmottelua

Hei kaikille! 
Sain blogiyhteistyön kautta kokeiluun kaakaokäsivoidetta. Rakastan kaikkia käsivoiteita ja myönnän olevani niiden oikea suurkuluttuja, etenkin tähän aikaan vuodesta kun käsien iho halkailee ja näyttää kuivumisen merkkejä.. Niimpä olen luennoille ottanut matkaan Ziaja Cocoa Butter Hand Cream -tuotteen ja hemmotellut käsiäni vähän väliä kosteuttavalla voiteella. Tästä olen löytänyt huimasti pelkkää positiivista sanottavaa ja onkin yksi parhaimmista käsivoiteista, joita olen koskaan kokeillut. 

+ Helppo annostella juuri tarvittava määrä. + Todella riittoisa. Jo pieni määrä kosteuttaa kiitettävän hyvin käsien ihoa.  + Kaakaon tuoksu on ihanan huumaava.  + Koostumukseltaan vesimäinen ihorasva imeytyy nopeasti.  + Sopii mielestäni paremmin päiväkäyttöön kun haluaa sipaista käsivoidetta hiukan vaikkapa kesken luennon ja haluaa tuotteen imeytyvän pikaisesti.  + Kosteuttaa tehokkaasti ja tekee kädet kauniin pehmoisiksi.  + Hoitaa kynsiä ja pehmentää kynsinauhoja. Takaa lupaukset myös kynsien hyvästä kunnosta, ovat nimittäin kasvaneet ja vahvistuneet roimasti muutamien viikkojen aikana. 
Olen todennut, että käsien iho on pehmeämpi ja sileämpi kuin aiemmin ja niiden korppuisuus on kadonnut kuin tuhka tuuleen. Käsivoide on hoitanut myös kuivahkot kynsinauhat paremmiksi. Olen ollut aivan rakastunut tähän tuotteeseen, etenkin kaakaon valloittava tuoksu on jotain sanoin kuvaamatonta! Mikäs on teidän lempikäsivoiteenne, jolla hoidatte kuivia kätösiä talvipakkasilla? 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Bebanthen on paras! Pidän myös Lemon juice & glycerine -klassikkovoiteesta 😊
Anniina,
Tiiätkö paljon roi rasva maksaa ja mistä kaupoista sitä löytyy? 😊
www.blogger.com/profile/112809587840598194