Kassialma

Tämä tyttönen saapui eilen pieneltä lomamatkaltaan takaisin kotiin. Pieni puhelu poikaystävälle "mitä mieltä olet jos olen vielä toisen viikon kotona" ja junalla kohti Jyväskylää! Minulla on nimittäin täällä perheeni luona paljon tekemistä ennen Jyväskylään muuttoa ja täytyy sanoa, että tällä hetkellä olen onnellisempi kuin koskaan aikaisemmin.
 Helsingin lomaan kuului mm. kuvaamista, shoppailua, ravintoloissa käymistä, Starbucks kahvilassa teen nauttimista, pitkiä yöunia, onnen kyyneleitä ja herkullisten aamupalojen syömistä. Vaikka minulla ei ole tapana julkaista puhelimella otettuja kuvia, niin halusin fiilistellä vielä kerran pientä, ikimuistoista lomaani! 

Matkat Keski-Suomesta Helsinkiin vierähti blogia tehdessä ja opiskeluasioita suunnitellessa! 
Poikkesin myös Mulberryn liikkeessä ihailemassa paikan päällä Alexa laukkua, joka on keikkunut haaveideni listalla jo monia vuosia. Laukku oli yhtä täydellinen kuin osasin odottaa ja sen verran voin paljastaa, että palkitsen itseni tällä laukulla! :) 
Alexaa voi kantaa monella eri tapaa. Se olikin suurin kriteeri uutta laukkumallia pohtiessa. Uskon vahvasti, että tähän päädyn. 
Ja kuvaa hotelliaamupalasta, siellä istuin tapani mukaan pari tuntia kaikkina päivinä. 
Yhtenä iltana lähdimme ajamaan hymyssä suin lentokentän Starbucksiin ja valitsin vaniljateen! En ole missään saanut niin laadukasta ja hyvää teetä kuin Starbucks kahviloissa. Minttutee on suosikkini! 

Lomaa varten lakkasin pallokynnet! 

Oli mahtava loma! 
Kuvat ovat Instagramista, minut löytää sieltä nimellä @veeramerenhelmi

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi,
Heippa 😊

Sinullahan on upea kokoelma Alexa laukkuja <3 Taidat olla totaalisen rakastunut kyseiseen laukkumalliin 😊 Onhan se todella kaunis, klassinen ja tyylikäs laukku ei voi muuta sanoa. Alexa on niin käytännöllinen laukku ja hurjan upea!
Olen ajatellut itse tuota regular kokoa, ja juuri vapaa-ajan laukuksi. 😊 Onnea upeasta kokoelmasta <3 Missä väreissä oot laukut hankkinut?<3
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Moikka 😊

Äiti on ostanut Kiinasta todella laadukasta teetä ja se on kyllä todella hyvää! Tarkoitin lähinnä tossa postauksessa kahviloita. Että kahviloista parasta teetä olen saanu Starbucks kahviloista. Esimerkiksi minttutee on todella laadukasta Starbucks:issa. 😊 Kiitos noista vinkeistä, täytyy käydä pyörähtämässä! 😊

Ja kiitos sinulle toinen anonymi myöskin! <3 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
Ihanaa että löysin tän blogin!! 😊 Tosi kiva! Onko nuo kaikki laukut muuten aitoja? 😊
Anonyymi
,
Heips! Oletko siis muuttamassa minne? 😊
Ruusunen
,
Veikkasin juurikin jotain Indiedaysiin liittyvää, mutten ihan arvannut että pääsisit sinne bloggaajaksi! Todella iso juttu, paljon onnea! Mahtavaa. 😊 Jep, onhan se joskus paljon parempi kun saa jättää kädet vapaaksi.
merenhelmi,
Oi mahtavaa kuulla!! 😊 Tervetuloa lukijaksi <3 ja tohon kysymykseen niin kyllä:)

Mitä parhainta päivänjatkoa sinulle <3
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Muutan Jyväskylään opiskeluiden takia aivan pian! 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Kiitos hurjasti!! <3 😊 Niimpä, tosi iso juttu kyllä. Olen ihan innoissani tästä mahdollisuudesta ja lähden innoissani Indiedaysiin! 😊 Blogiin tulen siis panostamaan entistä, entistä enemmän jatkossa. Ja pyrin aina toteuttamaan teidän lukijoiden toiveet postauksien suhteen parhaani mukaan. 😊 Olette parhaita!
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
Okei! Tervetuloa sitten takaisin tänne 😊