Katso parhaat arkimeikkituotteeni!

Tällä kertaa tein katsauksen niihin tuotteisiin joita käytän arkimeikkiini. Tietenkin silloin tällöin arkimeikkikokoelmaani eksyy myös uusia tulokkaita, mutta näitä voin ainakin lämmöllä suositella kaikille. Seuraavia kosmetiikkapurnukoita käytän päivittäin arkimeikissäni, johon aikaa kuluu suunnilleen 5-10 minuuttia. Minulla on tapana kestovärjätä kulmat, joten siinäkin säästän hiukan aikaa.
Peitän tummat silmänaluset ja ihon pienet virheet Yves Rocherin peitevoiteella, joka on mielestäni aivan huipputuote. Peitevoide tuntuu riittoisalta ja se peittää mielestäni todella hyvin epätasaisuudet rajoja jättämättä. Levitän voidetta Make Up Storen meikkisienellä, mutta parempi vaihtoehto olisi levittää peitevoidetta peitesiveltimellä ja häivyttää sormin. Make Up Storen meikkisienet ovat mielestäni kestäviä ja niillä saa hyvin ja tasaisesti levitettyä myös meikkivoiteen.
Olen Bareminerals mineraalimeikkien vannoutunut ystävä, sillä niillä saa aikaan ihanan kevyen ja luonnollisen näköisen meikin, eikä peittävyydestä tarvitse tinkiä. Seuraava askel Yves Rocherin peitevoiteen jälkeen on siis Bareminerals mineraalimeikkipuuterin sipaiseminen iholle! Puuterin virkaa hoitavat siis Bareminerals Fairly Light ja Mineral veil -purnukat.
Tehdessäni meikkiä ihan viimeiseksi sipaisen vielä Bareminerals poskipunaa ja samanmerkkistä aurinkopuuteria!
Käytössäni ovat EcoTools siveltimet.
Toinen poskipunalempparini on Rimmelin puna sävyssä 050 LIVEPINK. Tämä on aika edullinen, mutta hintaansa nähden hyvä tuote. Olen vuosien varrella huomannut, ettei lähellekään kaikista tuotteista kannata maksaa itseään kipeäksi. Vaikka suosin myös merkkikosmetiikkaa ja kalliimpia tuotteita, voi joiltakin perusmerkeiltä saada hyviä, laadukkaita tuotteita edulliseen hintaan. Esimerkkinä tämä Rimmelin puna, jonka saa alle kympillä. Runsaspigmenttisellä posikipunalla saa aikaan hehkeän, pirtsakan punan joka näyttää tyttömäiseltä ja suloiselta.
Silmämeikin tekemisessä suosin vaaleita ja beigen sävyjä. Tehdessäni arkimeikkiä levitän vaaleaa luomiväriä koko liikkuvalle luomelle, hiukan kulmaluulle, sekä amorin kaarelle. Olen aivan hullaantunut We Care Iconin luomiväreihin, jotka ovat mielestäni yhtä hyviä kuin Diorin luomivärit - niin käsittämättömältä kuin se tuntuukin. We Care Icon meikit ovat toinen esimerkki siitä, että halvalla voi saada hyvää. We Care Iconin luomiväreillä saa aikaan mattapintaisen ja siistin näköisen silmämeikin. Ne levittyvät tasaisesti ja pysyvät pitkään luomilla, eivätkä karise päivän mittaan.
Diorin luomivärit ovat myös laadukkaita, pysyvyys on kiitettävää, eivätkä luomivärit myöskään karise päivän mittaan. Pigmenttiä on sopivasti ja sävyt ovat kauniita. Etenkin paletissa 030 on arkimeikillä hyvin sopivia, neutraaleja sävyjä.
Veeran arkimeikki ei ole mitään ilman rajauksia! Tällä hetkellä käytän We Care Icon ruskeaa eyelineria, mutta olen parhaillaan etsimässä uutta tulokasta! Tämä We Care Icon nestemäinen rajauskynä oli pitkäaikainen lempparini, kunnes merkiltä tuli uudistuneet eyelinerit, eivätkä ne ole entistä laatua nähneetkään! Uudistuneessa eyeliner:issa koostumus on mielestäni liian vetistä. Sillä saa tehdä aika varovasti rajaukset, että saa siistin lopputuloksen aikaan. Muuten en valita tästä tuotteesta, sivellin on loistava ja tarkkakätisenä sillä saa hienot, näyttävät ja siistit rajaukset, jotka lähtevät myös helposti pois silmämeikinpoistoaineella.
Ripsiväreissä olen tykästynyt tähän Lumenen Truly Bold and Curly Mascaraan. Ripset saavat pituutta, tuuheutta ja näyttävyyttä ilman paakkuja! Ripsiväri ei myöskään karise.
Ja vielä muutama luottotuotteeni! Niinä päivinä kun ei tee mieli sipaista huulipunaa tai kiiltoa, saatan laittaa hiukan rasvaa huulilleni! Carmex huulirasva kosteuttaa hyvin. Ainut miinus minkä tuotteesta keksin on purkin ei niin imarteleva ulkoasu ja se, että huulirasvaa joutuu ottamaan sormin.
Toinen suosikkituotteeni on Lumenen Beauty Base valovoide, joka heleyttää ihoa ja tuo valoa väsyneille kasvoille. Voide on läpikuultava ja sulautuu täydellisesti ihoon. Se myös soveltuu kaikille ihonsävyille. Valovoidetta levitän hiukan poskipäille ja kulmaluulle.
Ja mikä onkaan punaisten, kauniin sävyisten huulieni salaisuus? -Vivala Diva huulipuna sävyssä Hang Loose! Ei voi muuta sanoa, kuin täydellinen puna jota käytän melkein päivittäin. Kyseessä on peittävä ja hiukan kiiltoa antava huulipuna, joka kosteuttaa erinomaisesti, sekä pysyy pitkän aikaa. (Joinakin päivinä käytän myös pinkin sävyisiä kiiltoja, mutta rakastan punaista huulipunaa!)
Listasin vielä kaikki arkimeikkiin käyttämien meikkien nimet ja sävyt!
- Yves Rocher peitevoide, sävy 200. vaalea
- Bareminerals irtopuuteri, MINERAL VEIL.
- Bareminerals puuteri (peittävämpi puuteri, joka tasoittaa ihon sävyä ja jolla voi peittää esimerkiksi tummat silmänaluset) FAIRLY LIGHT.
- Bareminerals poskipuna, RICHES.
- Bareminerals aurinkopuuteri, WARMTH.
- Rimmel poskipuna, 050 LIVEPINK.
- Dior luomiväripaletti, 030.
- We Care Icon luomiväri, PERFECT NUDE.
- We Care Icon eyeliner, True brown.
- Lumene Truly Bold and Curly Mascara.
- Carmex huulirasva.
- Lumene valovoide, Beauty Base.
- Vivala Diva huulipuna, Hang Loose.
Edellämainituista tuotteista blogin kautta olen saanut testaukseen:
- Lumene Truly Bold and Curly Mascara.
Ja lopputulos!

Löytyykö teiltä samoja vakiotuotteita? Ja mitä arkimeikkituotetta suosittelisit?
Ps. Tykkää blogistani facebookissa täällä :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

adele
adele,
Hei!

Huulipunat olisivat erittäin hyvä postausaihe. Voimakkaan väriset huulipunat on nyt muotia, katselin myös tuota fuksian sävyä.
Meikkivoiteista ja puutereista/meikkipuutereista on hyvä myös aina lukea.
Ihon sävyistä yms. mikä sopii kenellekin olisi kiva lukea, mutta mikäli vaan haluat kirjoitella siitä.

Juhla- ja arkimeikki postausideat myös ok, miten ne toteutetaan ja mitkä sävyt sopii hyvin yhteen.
merenhelmi
merenhelmi,
Hei ja kiitos viestistäsi <3 Laitan heti nämä ideat lapulle ja otan toiveesi huomioon!! 😊 Ihan super paljon kiitoksia näistä toiveista. Te lukijat olette kyllä parhautta! 😊

<3Veera
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229