Katsokaa miten upeat ripset!

Sain blogini kautta upean tilaisuuden päästä kokeilemaan kosmetiikan maailmaan saapunutta uutukaista. Olen niin kiitollinen saadessani tehdä yhteistyötä monien eri kosmetiikkafirmojen kanssa, rakastan hurjan paljon kauniiden ja ihanien tuotteiden kokeilemista ja niiden arvostelemista. Tällä kertaa vuoroon pääsee kauniit säihkyripset aikaan saava uutuus, joka kantaa nimeä The Rocket Volum Express ja kyseessähän on Maybellinen tuote. 

Odotukset olivat aika korkealla tämän ripsivärin suhteen, josta ollaan kirjoiteltu blogimaailmassa aika paljon muutamien viikkojen aikana. Tätä uutuutta ovat kokeilleet monet eri kosmetiikan ystävät, ja paljon kehuja onkin sadellut! Mielenkiinnolla lähdin kokeilemaan, onko tämä kaikkien lupauksiensa veroinen. Minulla on suhteellisen tuuheat, aika mustat ja pitkät ripset entuudestaan, mutta ripsiväriltä toivon usein täydellisyyttä. Ja mitä tämä lupaakaan? -Maksimaalista tuuheutta ilman paakkuja. 

Aamun meikkiä tehdessäni ihastuin ripsiväriin aivan täysin. Vaikka harjasosa on suhteellisen iso, sillä sai aikaan todella kaunista jälkeä. Ripset kiittivät upeasta lopputuloksesta. Tuotteella sai aikaan niin maksimaalista tuuheutta, mutta myös pituutta kehuttavasti. Paakkuja ei ilmaantunut ollenkaan, vaikka levitin aika innoissani monia, monia kerroksia.

Samalla näytän teille mitä tuotteita käytin tämän päivän meikkiin. Luonnollinen, kaunis meikki syntyi The Maybelline The Rochet Volum Express ripsivärillä, Lumene uutuus hohdeluomiväreillä, sekä Lancomen rajauskynällä. Ripset taivutin Tana merkkisillä kullan värisillä taivuttimilla, jotka ovat aivan huiput. 
Ensin levitin vaaleaa Lumenen hohdeluomiväriä koko luomelle, kirkastamaan katsetta. Jonka jälkeen otin käyttöön Lancomen rajauskynän ja tein aika ohuet rajaukset. Tässä välissä taivutin ripset ja lopuksi levitin muutamia kerroksia Maybellinen ripsiväriä. Pikaisen, mutta luonnollisen ja hienon silmämeikin tekemiseen kului aikaa alle viisi minuuttia. 

Kiitän vielä tästä mahdollisuudesta päästä kokeilemaan uutuusripsiväriä. Olen aivan myyty tällä tuotteelle, lopputuloksesta tuli mielestäni todella hieno ja näyttävä, ripset ovat erotellut, pitkät, tuuhean näköiset ja mikä parasta: ei paakun paakkua! Lämpöiset suositteluni. Tuote takaa lupaukset! 
Mitä mielipiteitä teissä on herättänyt tämä uutuusripsiväri? 
>

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Susanna89,
Anonyymi
,
Moikka!
Tämä ripsari on todellakin saanut paljon huomiota blogeissa ja lähes kaikki kehuvatkin sitä. Mietin itse uuden ripsarin ostamista nykyisen Cliniquen lähentyessä loppuaan, ja mietinkin peittoaako tämä Maybellinen ripsari entisen lempparisi, joka muistaakseni oli Yves Rocherin. Mitä eroja olet huomannut näillä kahdella (YR ja Maybelline) ripsareilla? Entä varisiko jompi kumpi päivän mittaan ja lähtikö helposti illalla pois? Kiitos paljon jos viitsit vastata! 😊
-soya
Elisabete,
Selina,
Siulla on niin kuvankauniit kasvot! Koko kasvojenpiirteet on niin upeat!<3 Ihanaa ja iloista pääsiäistä! 😊

http://sselina-somanyreasonstosmile.blogspot.fi/
www.blogger.com/profile/002186566415693977
merenhelmi,
Moikka <3

Pahoittelut kun vastaan näin vähän viiveellä. Tämä kyseinen ripsiväri on kyllä saanut huomiota osakseen ihan kiitettävän paljon. Mielestäni Yves Rocherin Sexy Plump (jos muistan nimen oikein) on mielestäni parempi vaihtoehto.

- Yves Rocherin ripsivärillä saa mielestäni aikaan näyttävämmät ja tuuheammat ripset.
- Yves Rocherin ripsiväri pidentää kauniimmin kuin tämä Maybellinen ripsiväri.
- Vaikka molemmat ovat hyviä tuotteita, kallistun kuitenkin YR vaihtoehdon puolelle. Mielestäni molemmat pysyvät aikalailla yhtä hyvin ripsissä päivän ajan, eikä kumpikaan ole ainakaan minulla varissut pois.
- Kun pesen meikit, molemmat lähtevät mielestäni yhtä hyvin pois. 😊 Suosittelen YR ripsiväriä, se on todella edullinen ja ainakin minulle se on sopinut todella hyvin.

Toivottavasti luit vielä vastaukseni, pahoittelut kun vastasin hiukkasen viiveellä. Ihanaa illanjatkoa kaunokainen <3
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
No voi kiitos sinulle upeus<3 😊 Olet ihana!
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Voi kiitos. <3 Samat sanat sinulle ihana, sympaattinen ja upea Mona<33 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Noi on kyllä kaikki tosi hyviä tuotteita. Suosittelen lämpimästi. 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Kiitoksia hirmuisesti ja halaus sinulle. <3 Meen heti sun blogia kurkkaamaan!:) Ihanaa päivää<3
www.blogger.com/profile/015246971550904167