Kauneus inspiraatiota!

Indiedays hakee tällä hetkellä vuoden inspiroivimpia blogeja! Kategorioita on viisi: lifestyle, kauneus, muoti, sisustus ja ruoka. Olen todella kiitollinen upeasta mahdollisuudesta päästä ehdolle vuoden inspiroivin kauneus blogi -kategoriaan! Paljon kiitoksia halin kera kun olitte käyneet äänestämässä minua ehdolle. Ilman teitä en olisi tässä! Olette kultaakin arvokkaampia :)

Blogini löytyy tosiaan kauneuskategoriasta ja minulle äänen voit antaa täältä :)
Kirjoitan blogissani kauneuteen liittyviä postauksia, niin tuotearvosteluja kuin meikkivinkkejäkin - intohimona ja suurena heikkoutena kun ovat toinen toistaan kauniimmat purnukat. Innostun värikkäistä kynsilakoista, punaisesta huulipunasta, sekä kauniin sävyisistä luomiväreistä. Olen ripsivärien suurkuluttaja ja edullisten (samalla laadukkaiden) kosmetiikkatuotteiden metsästäjä.
Tätä kemikaalikuormaa pyrin välillä vähentämään pesemällä hiukset kananmunalla ja levittämällä iltaisin pellavansiemennaamion ihoa kirkastamaan.
Jos blogini inspiroi sinua kauneusasioissa, olisin todella kiitollinen jos käyt antamassa äänesi Merenhelmi blogille täältä. Samalla voit myös äänestää omia lemppareitasi muoti, lifestyle, sisustus ja ruoka kategorioissa. Esimerkiksi ruokaosiossa on ehdolla Eilistä paistoa bloggaaja äitini ja kauneusosiosta löydät upean ystäväni Aneten -Donatte blogillaan.
Äänestysaikaa on 10.11 saakka. Ja kannattaa käydä äänestämässä blogeja, sillä äänestykseen osallistuneiden kesken arvotaan 5 kpl kahden hengen lippupakettia vuoden tyylikkäimpään Inspiration Blog Awards blogijuhlaan 16.11. (Tilaisuudessa on 18 vuoden ikäraja).

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi
,
Ooh kiitoksia todella paljon! 😊 Tämä ilahdutti <3 😊 Ihana kuulla! <3 Jokainen ääni on arvokas 😊
merenhelmi
,
Oi murunen <3 😊

Kiitos tosi paljon 😊 Mahtavaa kuulla, että olet tota mieltä. Haluaisin ehdottomasti tavata sinut joskus uudelleen, olet niin symppis ja hyväsydäminen 😊

<3
merenhelmi
,
Oi kiitoksia <3 Tosi mukavaa kuulla 😊 Menen äänestämään blogiasi 😊 Kiitos<3
merenhelmi
,
Moikka 😊

Kiva kuulla, toi on kyllä kivaa päästä ehdolle noin hienoon kilpailuun! 😊
erika
,
YHDYS SANAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ps. äänestin sua 😊
Mm
,
Äänestetty ihan ehdottomasti blogiasi!:)

Tätä postausta lukiessa, tuli mieleen kysymys, mihin haluaisin hieman sinun omaa mielipidettäsi. Tykkäät todella paljon kosmetiikasta, ainakin näin blogisi perusteella voisi päätellä;D Tuletko koskaan ajatelleeksi sitä, minkä kauhean kasan kemikaaleja läträät itseesi? Itse tykkään myös ihan hirvittävän paljon meikeistä ja muusta kosmetiikasta. Jostain syystä olen nykyisin aika paljon mietiskellyt, onko tämä kaikki hyväksi keholleni? Olenkin alkanut pitämään täysin meikittömiä päiviä useampaan kertaan viikossa, minua ei häiritse yhtään kulkea meikittä. Pidätkö sinä meikittömiä päiviä koskaan? Oletko ikinä ilman mitään meikkiä esim. koulussa tai voitko mennä kauppaan ilman meikkiä?

Kiitos paljon jos viitsisit kirjoittaa hieman omaa näkemystä näihin asioihin!:)

Ja loppuun vielä, blogisi on ehdottomasti paras mitä tiedän! 😊
jenni
,
Moi! Miten peset hiuksesi kananmunalla? Kertoisitko tästä minulle lisää? 😊
merenhelmi
,
Moikka 😊

Olen tehnyt siitä postauksen tänne, käy ihmeessä kurkkaamassa 😊

http://merenhelmi.indiedays.com/2011/10/22/kananmunalla-hiukset-hyvaan-kuntoon/

Toivottavasti oli apua 😊
merenhelmi
,
Oih ihanaa, kiitos murunen 😊
merenhelmi
,
Moikka <3

Kiitos paljon kommentistasi ja pahoittelut kun vastaan vasta nyt. Viikonlopun vietin Jyväskylässä ja siellä tuli käytyä aika vähän koneella. :/

Jokatapauksessa.. Olen miettinyt tätä asiaa ja välillä olenkin yrittänyt vähentää hiukan, mutta onhan se hankalaa kun rakastan kosmetiikkaa niin paljon. En kuitenkaan värjää hiuksia / käytä rakennekynsiä / tekoripsiä, joten siltä osin vältyn myrkyiltä, mutta muuten kyllä meikkaan aika usein, käytän hajuvettä, kynsilakkaa jne. Mutta välillä tätä kemikaalikuormaa pyrin vähän vähentämään esimerkiksi pesemällä hiukset kananmunalla, jättämättä kynnet lakkaamatta, käyttämällä luonnonkosmetiikkaa ja pitämällä kotona meikittömiä päiviä. Esimerkiksi kotiviikonloppuina olen yleensä ilman meikkiä 😊 Meikkaamisesta en kuitenkaan halua luopua, mutta jostain toisista asioista pyrin sitten vähentämään välillä 😊 Käyn aika usein kaupassa ilman meikkiä ja voin olla ilman meikkiä esim. kaupungilla. Aika usein kuitenkin meikkaan, koska tykkään siitä niin paljon. 😊

Hyvän kommentin kyllä kirjoitit asiasta jota tulisi kyllä ehdottomasti miettiä enemmän. Kiitos siitä sinulle<3

Ja ihanaa kuulla, että tykkäät blogistani<3 Haluan toivottaa sinulle iloista päivää ja energiaa tähän pimeään syksyyn<3