Kauneusasiaa

Nyt jälleen toivotun kirjoituksen merkeissä, kauneusasiaa!:) 
Olen maksanut monista hiukan kalliimmista ripsientaivuttimista ja todennut kerta toisensa jälkeen: ei näistä ole mihinkään. Näin on käynyt The Body Shop:in kuin Make Up Storenkin taivuttimien kohdalla. En tiedä missä on ollut vika, mutta kummatkaan eivät ole toimineet minulla niin hyvin kuin olin toivonut. Lähiaikoina löysin aivan uuden ihastuksen, nimittäin edulliset ja minulle kakin puolin sopivat taivuttimet! Nämä taivuttaa mielestäni hyvin, jättäen ripset luonnollisiksi ja kauniin kaareviksi. Ovat helppokäyttöiset ja kestävän oloiset. 
Olen lukenut, että monet ovat kehuneet Shiseidon taivuttimia. Itselläni ei ole niistä kokemusta, vaihdoin suosiolla edullisimpiin, koska mitkään kalliimman hintaluokan ripsientaivuttimet eivät olleet mieleeni. Onko teillä kokemusta Shiseidon taivuttimista, ovatko hintansa veroiset? 
Kuvissa näkyvien ripsientaivuttimien hinta oli muistaakseni alle 10 euroa ja löysin ne Anttilasta. Ripsientaivuttimet ovat Tara nimiset. 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Annika
,
Itselläni on myös Shu Uemuran ripsientaivuttimet. Juuri ostin uudet,käytin edellisiä 4 vuotta ja vieläkin ne vanhatkin toimi moitittomasti, annoin ne nyt siskolleni kun halusin uudet "kumiosat" ja omaksuin lopulta ihan uudet sitten. Shu Uemuran taivuttimet on ollut elämäni ehkä parhaimpia pikkuostoksia... Hintansa arvoisia kertaa tuhat.
Anonyymi
,
En osaa suositella taivuttimia, mutta ajattelin vain kertoa, että kaverini osti juuri Sokokselta lämmitettävän "ripsentaivuttimen".

Taivutin ei siis taita ripseä, vaan sitä käytetään vähän samalla periaatteella kuin hiustenkiharrintakin. Myyjä oli sanonut, että lämmitettävä taivutin on ystävällisempi ripsille, kuin tuollainen joka taittaa ripseä. Ja tämä siis myyjän suusta, itse olen vain kerran testannut tuota lämmitettävää ja se toimii hyvin. Ajattelin vain kertoa tällaisestakin vaihtoehdosta, jos et ole koskaan testannut 😊

Ja lopuksi vielä, kiitos hyvästä blogista 😊
IP: 82.99.3.229