Kauneusasiaa

Nyt jälleen toivotun kirjoituksen merkeissä, kauneusasiaa!:) 
Olen maksanut monista hiukan kalliimmista ripsientaivuttimista ja todennut kerta toisensa jälkeen: ei näistä ole mihinkään. Näin on käynyt The Body Shop:in kuin Make Up Storenkin taivuttimien kohdalla. En tiedä missä on ollut vika, mutta kummatkaan eivät ole toimineet minulla niin hyvin kuin olin toivonut. Lähiaikoina löysin aivan uuden ihastuksen, nimittäin edulliset ja minulle kakin puolin sopivat taivuttimet! Nämä taivuttaa mielestäni hyvin, jättäen ripset luonnollisiksi ja kauniin kaareviksi. Ovat helppokäyttöiset ja kestävän oloiset. 
Olen lukenut, että monet ovat kehuneet Shiseidon taivuttimia. Itselläni ei ole niistä kokemusta, vaihdoin suosiolla edullisimpiin, koska mitkään kalliimman hintaluokan ripsientaivuttimet eivät olleet mieleeni. Onko teillä kokemusta Shiseidon taivuttimista, ovatko hintansa veroiset? 
Kuvissa näkyvien ripsientaivuttimien hinta oli muistaakseni alle 10 euroa ja löysin ne Anttilasta. Ripsientaivuttimet ovat Tara nimiset. 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Mä olen löytänyt Tokmanni-kaupasta parhaat taivuttimet, eivätkä maksa kuin muutaman euron. Ei siis Stockmann, vaan Tokmann 😃
Crazyh,
Osuipas jotenkin täydelliseen väliin. Olen juuri ostamassa uutta taivutinta. Kokeilenpa tätä seuraavaksi 😊
www.blogger.com/profile/025841994926207910
Anonyymi
,
millon sulla on synttärit?
merenhelmi,
Joo! 😊 itse olen tykännyt tosta 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Okkei joo, kiitti vinkistä! 😊 Mua huvitti kerran kun yks kaveri oli käymässä ja sanoi, että mennään Stockmannille.. Täällä missä asun, ei valitettavasti ole Stockmannia, vaan Tokmanni... Poika oli erehtynyt ja pahasti:D
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
merenhelmi,
Vastaan loppuihin kommentteihin aamulla. 😊 Nyt on pakko nukkua välillä... 😊

Hyvää yötä <3 kaikille <3
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Annika
,
Itselläni on myös Shu Uemuran ripsientaivuttimet. Juuri ostin uudet,käytin edellisiä 4 vuotta ja vieläkin ne vanhatkin toimi moitittomasti, annoin ne nyt siskolleni kun halusin uudet "kumiosat" ja omaksuin lopulta ihan uudet sitten. Shu Uemuran taivuttimet on ollut elämäni ehkä parhaimpia pikkuostoksia... Hintansa arvoisia kertaa tuhat.
Anonyymi
,
En osaa suositella taivuttimia, mutta ajattelin vain kertoa, että kaverini osti juuri Sokokselta lämmitettävän "ripsentaivuttimen".

Taivutin ei siis taita ripseä, vaan sitä käytetään vähän samalla periaatteella kuin hiustenkiharrintakin. Myyjä oli sanonut, että lämmitettävä taivutin on ystävällisempi ripsille, kuin tuollainen joka taittaa ripseä. Ja tämä siis myyjän suusta, itse olen vain kerran testannut tuota lämmitettävää ja se toimii hyvin. Ajattelin vain kertoa tällaisestakin vaihtoehdosta, jos et ole koskaan testannut 😊

Ja lopuksi vielä, kiitos hyvästä blogista 😊