KAUNEUSKUUKAUSI ALKAKOON!

Syksyn loppupuolella pääsin tutustumaan ensimmäistä kertaa Jane Iredale merkkiin josta olen ollut kiinnostunut jo pidemmän aikaa. Tuotteet ovat hajusteettomia ja niissä ei käytetä mineraaliöljyä, talkkia, eikä synteettisiä väri- tai säilöntäaineita.
Olette varmasti huomanneet, että rakastan punaisen huulipunan käyttämistä! Mielestäni punainen näyttää huulilla aina kauniilta ja tyylikkäältä, niin naiselliselta.
Jane Iredale tuotteista valitsin testiiin huulipunan sävyssä Margi. Se sisältää mm. moringaöljyä, appelsiinin kuorivahaa ja avokadon, sekä auringonkukan siemenöljyjä. Puna tuntuukin huulilla ihanan kosteuttavalta ja miellyttävältä, plussaa myös vahvasta pigmentistä, sekä modernin näköisestä hylsystä. Olen tykännyt tästä tuotteesta todella paljon, enkä keksinyt ainuttakaan miinusta. Kaikinpuolin täydellinen huulipuna. Oletteko te tutustuneet Jane Iredale tuotteisiin?
Jane Iredale kosmetiikka , Jane Iredale huulipuna , Jane Iredale kosmetiikka testissä , Jane Iredale huulipuna arvostelu , Jane Iredale huulipuna arvostelussa , Jane Iredale kosmetiikka arvostelu

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi
merenhelmi,
Moikka 😊

Kannattaa ensin pohjustaa huulet huultenpohjustukseen tarkoitetulla tuotteetta, tai sitten esimerkiksi meikkivoiteella + puuterilla. Suosittelen ennemmin huulten pohjustukseen tarkoitettua tuotetta. Kun huulet on pohjustettu, kannattaa ennen huulipunan levitystä rajata huulet huultenrajauskynällä. Kun huulet on rajattu, niin sitten vain huulipunaa levittämään - tämä kannattaa tehdä siveltimellä niin saa kauniin ja siistin lopputuloksen aikaan. Jos olet laittanut huulirasvaa ennen huulipunaa, olen huomannut, että se saattaa vaikuttaa siihen, ettei huulipuna pysy pitkään siistin näköisenä.

Huulia kannattaa myös hoitaa silloin tällöin laittamalla kosteuttavaa huulirasvaa yöksi ja kuoria huulia. Huulten kuorintaan olen huomannut käteväksi kaurakuorinnan - se on hellävarainen tapa kuoria kasvot ja huulet samalla. 😊

Jos haluat kurkata lisää kaurakuorinnasta, olen kirjoittanut siitä tähän postaukseen:

http://merenhelmi.indiedays.com/2011/10/14/todella-ihana-kaurakuorinta/


Toivottavasti tästä oli apua! 😊 <3
merenhelmi
merenhelmi,
Moikka 😊

Kiva kun kommentoit 😊 Valitettavasti en osaa sanoa, että miltä merkiltä löytyisi edullinen huultenrajauskynä! Täytyy kyllä ottaa selvää, nimittäin sellainen olisi myös itselläni etsinnässä. Laittakaa lukijat vinkkiä jos tiedätte <3 😊

Kirjoitin Milperille (seuraavalle kommentoijalle) tästä aiheesta vastauksen – alapuolella siis vinkit siihen, miten huulimeikin saa pysymään siistin näköisenä. Niin ja käytän useimmiten huultenrajauskynää.

Ihanaa illanjatkoa ja kaikkea hyvää vuodelle 2014 <3 😊
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229