Kauniita hetkiä

Näitä postauksia on toivottu hurjan paljon, joten tässäpä tulee! Elämäni viime hetken kuulumisia kuvien kera ;)

1. Ikeassa ostamassa muutamia ihania, uusia juttuja uuteen kotiin, jonne muutimme yhdessä poikaystäväni kanssa!
2. Kesän viimeiset pehmikset Ikeareissun jälkeen, maksoivat vain 0,80€ kappale!
3. Tampereella aamuvarhaisella hörppimässä herkullista teetä ennen Jyväskylään lähtöä ja alkavaa opiskelupäivää.
4. Yhteinen iltalenkki särkänniemeen Ollin kanssa, juttelimme taukoamatta... Yhteiset lenkit ovat parhautta!
1. Viikonloppuna kuvailin ahkerasti tulevan viikon blogikirjoituksia ja suunnittelin arkkimeikkipostausta. Rakastan valokuvaamista, terassilla paistoi aurinko ja tunnelma oli niin kesäinen.
2. Äidin kasvimaalta keräilin kokoon täydellisen aamupalan!
3. Kaunis Jyväskylä.. Juhlimme ystäväni Aneten synttäreitä ja illalla kotiin kävellessäni ihailin tyyntä järveä. Haaveilin tulevaisuudesta ja pydähdyin hetkeksi rantaan, uppoutuen omiin ajatuksiini.
4. Syksyn yksi lemppariasuistani!
1. Illalla pidimme taukoa lukemisesta ja pelasimme Ollin kanssa muutamat biljardit! Hävisin, kuten aina :D
2. Kirjastossa blogia väsäämässä!
3. Aamulla rahoituksen tunnilla, silmät ristissä.. Termari aina matkassa ;)
4. Matkalla koululle syömään aamupalaa, kirpeän syksyinen ilma vaati tennarit, takin ja huivin!
1. Eilen leivoimme rakkaiden siskojen kanssa koko iltapäivän! Siinä huiskeessa valmistui niin herkullista juustokakkua (ohjetta blogiin tulossa), kesäkurpitsaveneitä kuin vaahtokarkkikaakaotakin!
2. Lauantai-ilta hurahti puolukoita murskaillessa! Olo oli hiukan mummomainen.. Villasukat jalassa ja radionovaa kuunnellen purkitin puolukkasosetta koko illan, samaan aikaan paras ystäväni vietti juhlailtaa Helsingissä!
3. Löysin äidiltä ehkä maailman kivoimmat kengät! Niillä hipsin kasvimaalle keräämään lemppariherkkujani!
4. Herkkuja kasvimaalta ja hiukan opiskelua sunnuntaiaamun kunniaksi.. En kuitenkaan saanut keskityttyä lukemiseen, vaan lähdin pitkälle lenkille vähän tuulettamaan ajatuksiani ja etsimään parempaa mieltä..

Tykkää-merkinnät

Kommentit

MM
,
Moi sinä maailman positiivisin nuorukainen!aivan ihana ihminen olet blogin perusteella:)

En missään nimessä tahdo olla tunkeileva tai hoputtava, mutta minua kummastuttaa se meikkivideon julkaiseminen.. Olet kauan sitten sanonut julkaisevasi sen, ja muutama postaus sitten sanoit että: "seuraavaksi luvassa meikkivideo".. mutta ei sitä vain vieläkään täällä näy:(
Tiina
,
Olen melko uusi lukija ja tässä viime kuukauksien postauksia selaillessa minulle on jäänyt hieman epäselväksi muutama asia. Asutko siis itse Jyväskylässä /Tampereella ja perheesi toisessa? Ja oletteko Ollin kanssa vasta kauppatieteiden valmennuskurssilla, ette vielä kauppiksessa? Vai miten nämä kuviot oikein menevät?
Olet hurjan kaunis tyttö ja blogiasi on mukava lukea. Täällä jotenkin mieli lepää kauniita kuvia katsellessa! 😊 Jään kyllä ehdottomasti lukijaksi pidemmäksi aikaa!
Siiri
,
Asutko sä Tampereella? Millasta siellä on? Ite oon opiskelujen perässä kohta muuttamassa sinne enkä tiedä koko kaupungista mitään enkä tunne sieltä yhtään ketään. Hyvät lähtökohdat ;D Ihana tämä sun blogi!
merenhelmi
,
Moikka! <3 Kiitos kovasti tästä ihanasta kommentistasi 😊 Miten paljon aina hymyilyttää tällaiset viestit! 😊

Ja ymmärrän kommenttisi aivan täysin! 😊 minua harmittaa ihan valtavasti kun sain kuvattua meikkivideon ja toisenkin, mutta niiden asetukset ovat päin mäntyä, enkä saanutkaan niitä tänne blogiin vaikka lupasin 😟 Nämä viikot ovat olleet ehkä elämäni kiireisempiä, kun olen aloittanut yliopisto-opinnot (avoimen kursseina) on ollut muuttoa ja näin päin pois. Videokameraa minulla ei ole täällä Jyväskylässä, ainoastaan kotona ja sekään ei toimi kunnolla. Joten tässä on ollut yhtä jos toista hässäkkää. Pyrin aina toteuttamaan postaukset jotka olen luvannut ja pahoittelen tätä elämässäni johtuvaa kiirettä ja sen heijastumista tänne blogiin! :/

Mitä mukavinta päivänjatkoa sinulle ja kiitos kun kommentoit<3<3:)

Halauksin, Veera
merenhelmi
,
Heippa ihanus 😊 Tervetuloa lukijaksi ja seuraamaan blogiani <3

Pahoittelen jos nämä asiat ovat jääneet hiukan epäselviksi, mutta asuin tosiaan poikaystäväni kanssa kesän Tampereella. Muutin Tampereelta Jyväskylään muutama viikko sitten. Tällä hetkellä asun Jyväskylässä poikaystäväni kanssa ja perheeni asuu aika pienellä paikkakunnalla Keski-Suomessa 😊

Aloitimme Ollin kanssa vuoden kestävän kauppakorkeakouluun tähtäävän valmennuksen, jossa suoritamme avoimen yliopiston kursseina kauppakorkeakoulun perusopinnot ym. avoimen yliopiston kursseja. Samoja asioita opiskellaan, mutta emme ole päässeet vielä itse kauppakorkeakouluun. 😊 Ensi keväänä haemme sitten kauppakorkeaan! 😊

Kiva kun kysyit ja oli mukava selventää! 😊

Ihanaa kuulla! 😊 Olen yhtä hymyä täällä, kiitos todella paljon sinulle ja iloista syksyistä päivää sinulle 😊

<3llä Veera
merenhelmi
,
Moikka <3

Asuin kesän ajan Tampereella, että kovin paljoa en ehtinyt tutustumaan kaupunkiin, mutta tykkäsin kyllä olla siellä. 😊 Tamereella tuntui olevan tosi ystävällisiä, mukavia ja aitoja ihmisiä ja tykkäsin hurjasti käydä GoGo kuntokeskuksella. Sitä voin ainakin suositella jos olet kuntoilusta innostunut / etsit kuntosalia. Asuin itse aika keskustassa niin en oikein löytänyt hyviä lenkkipolkuja, mutta niitäkin siellä varmasti on! 😊 Tykkäsin kaupungista, eikä minulla jäänyt kesän jälkeen mitä valitettavaa kaupungista. Tampere on myös siitä hyvä, että siitä ei ole pitkä matka esimerkiksi Helsinkiin ja on hyvät kulkuyhteydet muihin kaupunkeihin. Ei jäänyt kyllä mitään huonoa sanottavaa kaupungista! 😊 Itse tykkäsin! 😊

Mahtavaa kuulla <3 😊 Aurinkoista päivänjatkoa sinulle ja mukava kun tulit laittamaan kommenttia, kiitos<3