Kauniita sävyjä Essieltä

Tällainen upea Essie Spring 2014 Collection kokoelma saapui minulle itseasiassa jo viime kevään puolella, kuten nimestä näkyy, mutta olin vahingossa unohtanut julkaista tämän postauksen! Vaikka nyt kirjoitankin näistä vähän jälkijunassa, halusin kuitenkin tehdä postauksen, sillä kyseessä on mielestäni Essien paras ja kaunein kokoelma. Näistä monet kynsilakat ovatkin olleet kesän aikana ahkerassa käytössä ja tämä kokoelma on mielestäni hyvin käytännöllinen. Sävyissä on juuri omaan mieleeni olevia suloisia tyttömäisiä sävyjä, kuten farkunsinistä, hentoa vaaleanpunaista, ja neutraalia nudea, joita tarvitsee ympäri vuoden, sekä räikeämpiä vaihtoehtoja, kuten tyylikästä sinistä, sekä pirteää pinkkiä.
Essie Spring Collection kynsilakkakokoelmaan kuuluu seuraavat sävyt (vasemmalta oikealle): Truth or Flare (farkunsininen), Style Hunter (herkullinen pinkki/punainen), Hide & Go Chic (astetta tummempi sininen), Romper Room (hento vaaleanpunainen), Fashion Playground (täydellisen minttuinen), sekä Spin the Bottle (klassinen nude).
Ehkä suurimmat suosikkini tästä kokoelmasta ovat nuden, sekä hennon vaaleanpunaisen sävyt, sillä suurimmaksi osaksi tykkään käyttää kynsissä pinkkiä tai hentoihin sävihin taittuvia lakkoja, tai sitten ihan kirkkaan punaista tai pinkkiä. Vaikka pääsääntöisesti käytänkin nudea ja pinkkiä, olen nyt kesällä innostunut levittämään kynsille usein myös sinistä, kuten olettekin varmaan monista aikaisemmista postauksista huomanneet. Ja vaikka nämä ovat kevätkokoelmaan kuuluvia lakkoja ja pian täällä blogin puolella siirrytään syksyisten kosmetiikkatuotteiden pariin, on etenkin nude lakka sellainen, joka soveltuu käytettäväksi ympäri vuoden. Mintunvihreä oli tästä kokoelmasta ainut, jota en ole oikein osannut käyttää, mutta ehkä keksin jossain vaiheessa sillekin sopivan asun, johon osaisin kyseisen sävyn yhdistää.
Odotan innolla mitä trendisävyjä syksy tuo tullessaan, mutta näitä sävyjä tulen käyttämään varmasti pitkään. Ennen tämän kokoelman saapumista etsin esimerkiksi nudea pitkän aikaa, mutta Spin the Bottle on mielestäni ihan täydellinen, sopii niin arkeen kuin juhlaankin. Sävy on varma valinta, ihanan neutraali ja klassinen.
Itse käytän oikeastaan aina päällys-, sekä aluslakkaa ja paljon on ollut käytössä myös Essien kosteuttava ja pehmentävä kynsinauhaöljy. Päällyslakkaa käyttämällä lakkaus pysyy pidempään ja levitänkin usein päällyslakkaa muutaman kerroksen. Kun lakkaus alkaa kulumaan, se alkaa ensimmäisenä kulumaan päällyslakasta, jolloin itse sävy tuntuu pysyvän kynsissä pitkän aikaa. En ole ammattilainen arvostelemaan kynsilakkoja, mutta näistä olen kyllä tykännyt ja Essien lakoista muutenkin, kuten varmasti muistattekin. Lakoissa on sopivan kokoinen sivellin, joka saa lakkauksen levittymään tasaisesti. Se kuivuu myös nopeasti, sillä itse lakan koostumus on vähän sellaista "vetisempää". Lopputuloksesta tulee kiiltävä ja pitkäkestoinen, etenkin kun muistaa käyttää värilakan lisäksi päällyslakkaa. Essieltä tulee usein uusia sävyjä ja sävykokoelma onkin todella kattava. Jos tarvitsen jotain uutta sävyä, katson usein juuri Essien lakat ensimmäisenä.
Mitäs tykkäätte? Löytyykö teidän kokoelmastani jokin näistä sävyistä?
Kynsilakat on saatu testikäyttöön

Tykkää-merkinnät

Kommentit

camilla,
Tuossa kokoelmassa on kyllä useampi aivan täydellinen sävy. Tänä kesänä turkoosit, hailakat mintunvihreät ja nudet olleet enemmän suosiossa, kuin edellisten vuosien neonvärit. 😊 Pian saakin palata taas syksyisiin harmaisiin ja burgundyn sävyihin.
everything-has-beauty.blogspot.fi/
merenhelmi,
Hei Camilla!
Niimpä! Itse en usein ensimmäisenä ihastu vihreisiin tai sinisiin kynsilakkoihin, mutta ton kyseisen kokoelman sävyt ovat jotenkin tosi kauniita ja toi sininen on ollut usein käytössäni. Itsekin odotan, että pääsee taas valitsemaan syksysävyjä kynsille 😊
merenhelmi.indiedays.com