Kaunis asu ja päivän kuulumisia

Heippahei! Päivä on mennyt todella hyvin!! <3 Vaikka kello herätti jo ennen kuutta ja silmät tuntuivat kunnolla aukeavan vasta muutaman tunnin heräämisen jälkeen.. On ollut kyllä aikas mukava päivä kaikenkaikkiaan. Tein viikon ainoan työpäivän, koska tästä lähtien teen töitä vain kerran viikossa:) Ei edes väsyttänyt kauaakaan aamulla ja sain töissä hirmuisesti aikaan! Hörpin kahvia ja tein vauhdilla uusien (tällä kertaa) urheiluvaatteiden esillepanoja. Onnistuivat, vaikka itse sanonkin ja tuli tosi hyvä mieli! :) Kotia kohti lähdin siinä neljän maissa ja täällä sitä ollaan istuttu iltaa perheen ja ystävien kesken. Syöty hyvin ja naurettu äidin kanssa koko viikon edestä. ;) Huomenna viettelen vapaapäivää ja ehkä lähden takaisin toiseen kotiini, koska siellä odottelee yksi jos toinenkin, ketkä haluaisin tavata. Katsotaan, katsotaan mitä tämä tyttö keksii!:) 
Nyt olen iltapäivän rentoutunut ja on jälleen kerättävä voimat kasaan.. Hohhhoijjaaa. :) Ei paljon naurata.. Alkaa matematiikan pänttääminen ja todellakin pänttääminen! Keskiviikkona olisi liian vaikea koe edessä, mutta päätin selviytyä siitä, vaikka vierähtäisi vähän yön tuntien puolelle.. Onhan minulla suklaata, luonnonjogurttia + marjoja, sekä selkeät tavoitteet päästä läpi. Jaksaaa, jaksaaa. Illalla menen kyllä lämpöiseen saunaan nauttimaan ainakin sen yhden luomusiiderin! Olen sen ansainnut:) 
Höpöttelyt sikseen, tässä olisi päivän asua!
Nilkkurit Bianco Farkut Cubus  Laukku Lv Kello Omega Rannekoru Kalevala Paita MassimoDutti
Parasta lauantai-iltaa! ♥ Vastaan kommentteihinne ennen nukkumaanmenoa! 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi,
Koska mielestäni käsilaukku on osa asukokonaisuutta. 😊 Ainakin minulla on oikeastaan aina laukku mukana jos lähden jonnekin, esimerkiksi kouluun, töihin tai kaupungille. 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Heippa! 😊

Vastaan tähän nyt saman kuin edellisellekin kysyjälle:

Niitä YR tuotteita on niin hirveästi ettei mitään rajaa!!:D 😊 Lähden tänään toiseen kotiini aivan pian... Osa tuotteista on täällä perheen luona kotona ja iso kasa myös omassa kodissani. Mutta voin tehdä sellaisen tunnisteen tonne blogini reunaan muiden sekaan, että "Yves Rocher" ja sinne laittaa kaikki postaukseni Yves Rocherin tuotteista. Tosin minulla on todella paljon tuotteita, joista en oo edes postaillut vielä...:( Mutta tosiaan kaikki YR tuotteeni ovat kahdessa eri paikassa, joten postaustoive voi olla hiukkasen hankala toteuttaa, mutta mietin asiaa!!!:))

Mutta pidän tämän toiveen mielessä ja voin tottakai tehdä postauksen vaikka lemppareistani 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Kiitos Anna 😊

Ne on tosi kivat jalassa ja tykkään muutenkin kaikinpuolin!:)
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
hauskaa kun tossa ekasta kuvasta huomaa että laukku on ihan tyhjä 😃D mutta super kuvia muuten!
merenhelmi,
Moikka 😊

Se vaihtelee todella paljon. Joskus en ollenkaan ja joskus aika useasti. Mutta en syö paljoa kerrallaan! 😊 Saatan syödä esimerkiksi yhden suklaapatukan tai muutaman palan tummaa suklaata. Irtokarkkia ym. syön todella harvoin. Tykkään tummasta suklaasta. 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Piti vastata tähän, mutta toi vastaus sinulle on nyt tossa alhaalla!! 😊

<3
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Heh jep! 😃D<3 Siellä ei tainnut olla mitään kun otettiin noi kuvat. Lempikin sanoi "veera toi laukku näyttää tosi tyhjältä, kannattaa vähän "muotoilla" sitä..." 😃 Mutta kiitos kommentistasi<3 Kiitos kuvista kuuluu rakkaalle siskolleni Lempparille:)
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
Ootko jo päässy sänkyyn sen pojan kanssa 😃D
merenhelmi,
Vai että oikein "päässyt" 😃 Haha 😊 En ota mitään kantaa näin henkilökohtaisiin asioihin täällä blogin puolella. Mukavaa päivänjatkoa!
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
No huh! Kylläpä taas on ollut uteliaita ja toisaalta tökeröitä anoja liikenteessä! 😟

Mutta ihanaa, jos elämässäsi on joku mahtava ihminen! 😊 Ainakin sellaiset fiilikset kirjoituksistasi välttyy. Toivottavasti olet onnellinen ja toivottavasti tämä herra osaa kohdella sinua kuin kukkaa kämmenellä! <3