Kaunokaiseni saapui! :)

Olin äsken lukemassa kirjotuksiin kun ovikello soi ja Paavo alkoi tietenkin tapansa mukaisesti haukkumaan... Kiiruhdin ovelle ja kuittasin itselleni paketin.. :) Ihanaaa!<3 Luen vielä parisen tuntia, jonka jälkeen avaan paketin ja jännityksellä kyllä odotan, onko tämä ostos sopiva minulle.. 


Tilasin tämän Mulberryn nettisivustolta noin kaksi viikkoa sitten, että sen verran meni toimitukseen. Kuinka kauan teillä on kestänyt, ennen kuin tilaamanne ostokset ovat saapuneet? Tämä oli muuten pakattu tosi hyvin sellaiseen isoon pahvilaatikkoon ja toimitettiin ihan kotiovelle saakka. :)


Ps. Vastaan kommentteihin kun tuun taas koneelle. :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Toimitus kesti kyllä yllättävän kauan! Yleensä omat tilaukseni mulberryltä on tullut viikossa. Mutta pääasia että huivi on nyt sinulla ;D
Hjenn,
Oma huivini tuli Mulberryn nettikaupasta noin viikossa. Edellinen tilaus taisi tulla alle viikossa jos en ihan väärin muista 😊
www.blogger.com/profile/141894394398884268
Anonyymi
,
pakko kysyy et pidäks tätä oikeesti järkevänä ostoksena? 125 euroo on aika hulppea raha pelkästään huivista, koska sitähä toi on. Tonki summa ois voinu pistää säästöö vaikka tulevia opiskeluja ajatellen... mutta ei kai siinä jos joidenkin on aivan välttämätön pistää noin paljon rahaa pelkästään rättiin... ihmetytti vaa ni aattelin kysyä 😊
Anonyymi
,
Mulla tuli toi huivi (harmaa-mustana tosin) kolmessa päivässä, kun tilasin tiistaina eli perjantaina sain kotiovelle paketin. =)
merenhelmi,
Anonyymi:
Niimpä, itsekin ihmettelin, että kylläpäs siinä kesti aika kauan kuitenkin 😊 Kun monet olivat sanoneet, että toimitus tuli yleensä viikossa. Mutta, niimpä! <3 😊

Hjenn:
Juu 😊

Anonyymi:
Moikka!
Järkeväähän se ei välttämättä ole.
Totta, rahan voi laittaa esimerkiksi opiskeluja ajatellen, mutta ainakin tällä hetkellä kun pidän lukion jälkeen ainakin yhden välivuoden, tuntuisi aika kaukaiselta alkaa säästämään monen vuoden päähän. Mutta joo 😊 ymmärsin pointtisi. Mihin haluan rahan laittaa on esimerkiksi matkustelu, jota varten säästän mielellään.
Tämä huivi oli niin kaunis, että halusin sen hankkia kevääksi. Toki se oli aika hintava, mutta tingin monesta asiasta, jotta voin ostaa jotain sellaista, mistä tykkään ja joka on käytössä monia vuosia. Arvostan myös laatua ja kestävyyttä, jota tältä hankinnalta odotankin.
:)

Anonyymi:
Oho joo, todella nopeasti! 😊 Se harmaa on myös kaunis. 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
Mitä se kenellekään kuuluu mihin toinen ITSE TIENAAMANSA rahat laittaa?? Eikö se nyt ole nykyään se ja sama mihin rahansa käyttää.

Joku nainen saattaa laittaa satasen huiviin tai useita satoja euroja aitoon merkkilaukkuun, joka kestää hyvin kohdeltuna useita vuosia, kun taas esimerkiksi miehet laittavat saman summan tietokoneisiin, puhelimiin ja muuhun elektroniikkaan, joista täytyy heti saada uusi versio kun sellainen ilmestyy!! Eikö se jos jokin ole tuhlaamista, että parin kuukauden välein pistetään n. 500 euroa uuteen laitteeseen "kun vanha on jo so last season"????
Anna,
Tilasin joulun alla paketin Mulberrylta ja silloin toimitus kesti vajaan pariviikkoa. 😊
www.blogger.com/profile/059723784005387524